Vil du jobbe i en etat med et viktig samfunnsoppdrag?
PublisertSist oppdatert
Informasjon om stillingen:
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Lillestrøm
Søknadsfrist: 1. februar
Om arbeidsgiver
Kriminalomsorgens samfunnsoppdrag er å gjennomføre varetektsfengsling og straffereaksjoner på en måte som er betryggende for samfunnet og som motvirker straffbare handlinger. Målet vårt er at den domfelte etter soning skal velge å leve et kriminalitetsfritt liv. Vår visjon er «Straff som endrer» og våre verdier er: trygghet, åpenhet og nytenking som er førende for vår atferd og som organisasjon. Les mer omvår virksomhetsstrategi her. Kriminalomsorgen består av Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI), Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS og fem regioner med cirka 60 lokale fengsler og friomsorgskontor.
KDI holder til i lyse og trivelige lokaler i Kriminalomsorgens hus i Lillestrøm, og har også en lokasjon i Horten. KDI ledes av en direktør og er organisert med tre avdelinger og to staber: Avdeling for straffegjennomføring, Avdeling for forebygging, tilbakeføring og sikkerhet, Avdeling for organisasjon, HR og ressurser, Stab for kommunikasjon og samfunnskontakt og Stab for strategi og analyse.
Om stillingen
Er du samfunnsengasjert og opptatt av god kommunikasjon?Kommunikasjonsstaben jobber med et bredt spekter av kommunikasjonsoppgaver på alle nivåer i organisasjonen. Som rådgiver/seniorrådgiver vil du være del av et lite og dedikert team, hvor alle forventes å bidra med både strategiske tanker og operativ handlingskraft.
Arbeidsoppgaver
Planlegge, utarbeide, gjennomføre og håndtere større og mindre kommunikasjons- og omdømmeprosjekter for etaten, herunder skape og vedlikeholde relasjoner med relevante interessentgrupper
Jobbe med PR, innsalg av saker samt temaer som er forankret i direktoratets strategi og kommunikasjonsplan
Bistå med å etablere, utvikle og oppdatere sosiale medieplattformer
Prosjektledelse for film- og fotoproduksjon
Bidra til medie- og kommunikasjonstrening av egen etats personell
Bistå i håndtering av innkommende mediehenvendelser og henvendelser fra øvrige interessentgrupper
Bistå i håndteringen av krise- og beredskapssituasjoner
Noe reisevirksomhet må påregnes
Utdanning og erfaring
Du må ha
seniorrådgiver: Relevant høgskole- eller universitetsutdanning på masternivå, og minimum 5 års relevant erfaring - eller bachelorgrad og lang relevant erfaring kan unntaksvis erstatte kravet om utdanning på masternivå.
rådgiver: Relevant høgskole- eller universitetsutdanning på bachelornivå, og minimum 3 års relevant erfaring.
god kjennskap til media, gjerne med et etablert nettverk
erfaring med å lede kommunikasjonsprosjekter
dokumenterbare resultater fra omdømmearbeid
erfaring fra kommunikasjon i operative miljøer
kjennskap til medielandskap og trender
svært gode lese- og skriveferdigheter både på norsk og engelsk
Om du har kjennskap til, og kunnskap om, straffesakskjeden samt digitale film- og fotoverktøy, er det en fordel, men ingen forutsetning for stillingen.
Personlige egenskaper
selvstendig og initiativrik med god gjennomføringsevne
strukturert og analytisk
god rolleforståelse og evne til å samarbeide på tvers
stor arbeidskapasitet
resultatorientert og et øye for detaljer
Vi tilbyr
fast 100 % stilling
meningsfulle oppgaver i en etat med et viktig samfunnsoppdrag
varierte arbeidsoppgaver og muligheter for faglig og personlig utvikling
fleksibel arbeidstid
gode pensjons, forsikrings- og låneordninger i Statens pensjonskasse
kantineordning, gode treningsmuligheter og parkering
Stillingen lønnes som rådgiver 1434 fra kr 534.400 – 677.600 og seniorrådgiver 1364 fra kr 583.500 – 776.900 pr. år, avhengig av erfaring og kvalifikasjoner. Det blir trukket 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.
Generell informasjon
Kriminalomsorgen mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss medarbeidere med ulik kompetanse, livserfaring og perspektiv for å kunne bidra til en enda bedre oppgaveløsning.
Vi jobber for å realisere regjeringens inkluderingsdugnad om at 5 % av nyansettelser i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.
Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.
Kjenner du deg igjen i en av disse kategoriene, kan du krysse av i jobbsøkerportalen vår. Du kan lese mer om kravene for å bli vurdert somsøker i disse gruppene her.
Vi gjør oppmerksom på at det må ikke være noe å utsette på vandelen til den som ansettes. Dette må dokumenteres med en uttømmende politiattest forut for ansettelse.
Vi gjør også oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil i så fall bli varslet om dette og gitt anledning til å trekke søknaden.
Den som ansettes må rette seg etter organisasjonsmessige eller andre endringer som blir bestemt om arbeidsområdet.
Søknad og CV sendes elektronisk via linken "Søk stillingen" på denne siden. Fullstendige opplysninger om relevant utdanning og arbeidserfaring må fylles inn i det elektroniske skjemaet. Vitnemål og attester må følge søknaden. Vi ber om at du henter vitnemål fra Vitnemålsportalen direkte i Jobbnorge når du søker stillingen.
For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på 755 42 220.