STILLING LEDIG:

Høyre søker kommunikasjons­rådgiver

Vil du spille en nøkkelrolle i Norges største politiske parti, og gi alt du har for at Norge skal få ny regjering neste år?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Engasjement

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 27. oktober

Om arbeidsgiver:

Høyre logo

Høyre ble stiftet i 1884. Vi er et liberalkonservativt parti, som setter tillit til og respekt for enkeltmennesket høyt. Sammen vil vi bygge et samfunn preget av tillit, åpenhet og små forskjeller.

Høyre vil bygge samfunnet på tillit til enkeltmennesket. Hver enkelt skal ha størst mulig frihet til og ansvar for å forme sitt eget liv og sin egen fremtid basert på respekt for andre og for fellesskapet.

Samfunnet består av mennesker med ulik kulturell bakgrunn. Høyre mener at mangfold og forskjellighet er en kilde til utveksling av ideer, fornyelse og kreativitet. Valgfrihet er en naturlig del av å kunne bestemme over eget liv.

Om under ett år er det stortingsvalg. Ambisjonen er at Høyre skal innta regjeringskontorene og Erna Solberg bli statsminister i Norge. Det overordnede prosjektet er å trygge Norge for fremtiden, og skape et bærekraftig velferdssamfunn med muligheter for alle.

Høyre er et konstruktivt og tydelig opposisjonsparti. Høyres stortingsgruppe består av 36 stortingsrepresentanter og omtrent like mange ansatte, som går på jobb hver dag for å bevege norsk politikk i riktig retning.

Nå søker vi en ny rådgiver til vår kommunikasjonsavdeling.

Den riktige kandidaten vil få stor tillit og frihet. Du vil jobbe tett med Høyres fremste politikere og dyktige kollegaer i kommunikasjonsavdelingen, politisk avdeling, partiledelsens stab og hele den store partiorganisasjonen vår.

Arbeidsoppgaver

  • Strategisk og operativ kommunikasjonsrådgivning for noen av Norges mest profilerte politikere
  • Utarbeide forslag til utspill, kronikker og debattinnlegg
  • Selge inn saker og «få oss på»
  • Budskapsutvikling
  • Generell pressehåndtering

Det finnes ingen fasit på hvilken kombinasjon av utdanning og erfaring som gjør deg best egnet til å bli vår nye kollega.

Likevel tror vi det er en stor fordel om du kjenner til Høyres organisasjon og Stortinget fra før. Du forstår at dette er en spesiell jobb på en helt spesiell arbeidsplass. Du trigges av å skulle jobbe med både hjerte og hode sammen med kollegaer du deler mål og verdier med.

Du er sulten, lærevillig og har lyst til å jobbe mye, med svært forskjellige oppgaver. Du trives med noen dager å sitte for deg selv og skrive, og andre dager være en sosial kollega, en kreativ sparringspartner og et godt reisefølge.

Du er en gjennomfører som tar ting fra idé til mål, og legger ære i at det du gjør på jobb skal holde høy kvalitet. Du har integritet, stor ansvarsfølelse og ville vært stolt av å fortelle folk at du jobber på Stortinget for Høyre.

Vi tror at vår nye kollega kan kjenne seg igjen i disse punktene:

  • Samfunnsengasjert og god politisk forståelse
  • Erfaring med pressehåndtering og innsikt i hvordan mediene jobber
  • Godt språk og en god historieforteller
  • Setter deg raskt inn i nye problemstillinger og saker
  • Motiveres av å jobbe for gjennomslag og økt oppslutning om Høyres verdier og politikk

Du vil bli ansatt i et engasjement i en 100 prosent stilling som rådgiver i Høyres stortingsgruppe frem til 1. oktober 2025, med gode muligheter for forlengelse eller fast stilling.

Kontorsted er i hovedsak Stortinget, men reisevirksomhet må påregnes, noen ganger planlagt, andre ganger mer uforutsigbart.

Hos oss får du kollegaer som også blir venner. Arbeidsmiljøet preges av en lave skuldre og brede smil-holdning, der vi spiller hverandre gode og har det gøy sammen.

Lønn etter avtale og gode pensjonsordninger.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål eller er interessert håper vi du tar kontakt med en av oss:

Kortfattet søknad og CV sendes til stilling.ka@hoyre.no innen 27. oktober.

Powered by Labrador CMS