STILLING LEDIG:

Stortinget

Stortinget søker kommunikasjons­rådgiver for intern­kommunikasjon

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 30. oktober

Om arbeidsgiver:

Stortinget logo

Stortingets administrasjon har som formål å organisere og utvikle det parlamentariske arbeidet, og legge til rette for at stortingsrepresentantene kan ivareta sine verv. Vi formidler kunnskap om folkestyret og Stortingets virksomhet, og vi tar vare på Stortingets bygninger, historiske verdier og kunst.

Stortingets administrasjon er organisert i 7 avdelinger og har rundt 500 medarbeidere.

Våre verdier er «hjelpsom, ansvarlig, pålitelig og åpen».

Lar du deg begeistre av god og effektiv kommunikasjon? 

Har du en særlig interesse for hvordan internkommunikasjon kan bidra til engasjement, endring og etterlevelse?

I denne stillingen vil du være sentral i arbeidet med å videreutvikle vår internkommunikasjon på Stortinget. Dette omfatter kommunikasjonsaktiviteter rettet mot stortingsrepresentanter, ansatte i partigruppesekretariatene på Stortinget samt ansatte i Stortingets administrasjon.

Du vil få en variert hverdag hvor du vil jobbe med alt fra formidling av regelverk og tjenester, til støtte til endringsløp og utviklingsprosjekter, digitalisering av arbeidsprosesser og utvikling av det redaksjonelle innholdet på vårt intranett og andre kanaler.

Arbeidsoppgaver

Stillingen inngår i seksjon for web og intern kommunikasjon. Seksjonen har seks ansatte, og har redaksjonelt ansvar for stortinget.no og Stortingets intranett, samt øvrige støttekanaler rettet mot interne målgrupper.

Ansvar og hovedoppgaver

  • lede en tverrfaglig redaktørgruppe for Stortingets intranett i samarbeid med intranettredaktør
  • sikre kontinuerlig utvikling og forbedring av Stortingets interne kommunikasjonskanaler, herunder bidra med tekstarbeid, tjenestekommunikasjon og tjenesteutvikling
  • utarbeide kommunikasjonsplaner og -budskap rettet mot interne målgrupper, initiere kommunikasjonstiltak, planlegge interne kampanjer m.v.
  • rådgiver i større utviklingsprosjekter og arbeidsgrupper, inkludert initiere kommunikasjonstiltak i henhold til strategiske føringer
  • innhente kommunikasjons- og brukerbehov i samarbeid med øvrige enheter i organisasjonen
  • inngå i seksjonens nettvaktordning, med ansvar for løpende publisering på Stortingets nettsteder og å svare ut innkommende henvendelser

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har:

  • fortrinnsvis mastergrad, men minimum bachelorgrad innen relevante fag som for eksempel kommunikasjon, samfunnsfag eller humanistiske fag
  • dokumentert erfaring med arbeid med strategisk internkommunikasjon, endringskommunikasjon samt kommunikasjon rundt tjenester og regelverk fra større offentlig eller privat virksomhet
  • presis språkføring og svært gode fremstillings- og kommunikasjonsevner på norsk
  • dokumentert erfaring med nettpublisering, herunder kjennskap til krav til universell utforming av webinnhold
  • erfaring med innhenting og analyse av brukerbehov

Det er ønskelig med:

  • erfaring med kommunikasjonsarbeid ved uønskede hendelser og kriser
  • kjennskap til verktøy som inngår i Microsoft 365, gjerne benyttet til kommunikasjonsformål
  • forståelse for politiske prosesser og parlamentarisk arbeid samt en interesse for samfunnsspørsmål

Personlige egenskaper

Vi søker deg som:

  • er en relasjonsbygger og har gode samarbeidsegenskaper
  • har evne til å tenke strategisk, og kombinere raskt forefallende oppgaver med lengre, målrettede løp
  • er analytisk og evner å sette deg raskt inn i ny informasjon
  • har gode evner til å utforme og strukturere informasjon slik at den blir enkel å forstå.
  • er nysgjerrig på ny teknologi og nye løsninger
  • er en pådriver og vil bidra til et godt arbeidsmiljø

I perioder kan det være behov for ekstra innsats og tilgjengelighet. Vi legger vekt på god rolleforståelse og personlig egnethet. Den som ansettes, må kunne sikkerhetsklareres for nivå Hemmelig.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi kan tilby en spennende stilling i et godt arbeidsmiljø, med en unik arbeidsplass i Oslo sentrum.

Stillingen lønnes som rådgiver for tiden i lønnsspenn kroner 635 400–708 000,- eller seniorrådgiver i lønnsspenn kroner 679 700–759 100,- per år, avhengig av kvalifikasjoner og erfaring. Fra lønnen trekkes 2 % til innskudd i Statens pensjonskasse. For stillingen gjelder seks måneders prøvetid.

Stortinget er opptatt av mangfold, og ønsker å være en arbeidsplass som speiler befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke jobb uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn. Stortinget legger arbeidsforholdene til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du fra oss.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

  • Solveig Rødland, seksjonsleder, tlf. 917 31 173.

Søknad, CV og attester/vitnemål sendes elektronisk via denne siden "Søk her" innen 30.10.2024. Attester og vitnemål returneres ikke.

Her er lenke til vår personvernerklæring: https://www.stortinget.no/personvern-rekrutteringPersonvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan Stortinget behandler dine personopplysninger når du søker jobb hos oss.

SØK HER

Powered by Labrador CMS