STILLING LEDIG:

VG søker innholdsprodusent med stor kommersiell teft til ny satsning

Vil du være med på å forme morgendagens netthandel? Elsker du gode tilbud og inspirerende innhold? Da vil vi snakke med deg!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 11. april

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,4 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+ og E24 Dine Penger. Antall ansatte i mediehuset VG pr. januar 2020 er i overkant av 400.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

VGs kommersielle avdeling utvider nå sin satsning innen netthandel og moderne markedsføring gjennom opprettelsen av et helt nytt team, dedikert til å holde VGs lesere oppdatert på gode tilbud. Vår jobb er å sikre inntekter til VG slik at redaksjonen kan fortsette å skrive journalistikken som er viktig i det norske folk.

Vi ser derfor etter en innholdsprodusent som kan være med å bygge opp vårt nye team. Som innholdsprodusent vil du sammen med teamet være ansvarlig for å produsere og publisere relevante shoppingartikler, som inspirerer leserne og driver konverteringer for våre partnere. Disse artiklene kan produseres innenfor ulike temaer, men vi ser spesielt nå etter deg med erfaring eller interesse innen forbruker- og reiseinnhold. En viktig del av jobben vil være å sikre distribusjon av disse artiklene på VG gjennom gode titler/bilder og kontinuerlig optimalisering for å generere høyest mulig konvertering. Du vil jobbe i et team på totalt tre personer som jobber etter tydelige kommersielle målsetninger du kan påvirke.

Da dette er en ny satsning, vil du også bli en viktig del av strategiarbeidet og opprettelsen av teamet. Teamet blir en del av VGs produkt- og forretningsutviklerteam, et stort tverfaglig miljø som jobber med innovasjon, produktutvikling, nye forretningsideer, markedsføring, salg og mye mer.

Vi ser etter deg med et stort kommersielt tankesett, som er kreativ og løsningsorientert. Du er dyktig på å produsere salgsutløsende innhold, og holder deg oppdatert på nordmenns handlevaner og kjøpetrender. Du vil jobbe i grensesnittet mellom digital markedsføring og kommersiell skribent. Erfaring fra tilsvarende jobb er et pluss.

Hva skal du jobbe med?

 • Produsere shoppingartikler som inspirerer til kjøp (som for eks her)
 • Sikre riktig distribusjon på VG gjennom kontinuerlig optimalisering av titler og bilder
 • Bistå i promotering av VGs eksisterende nisjer, tjenester og produkter
 • Være oppdatert på trender innen netthandel, og følge med på hvilke produkter og tjenester nordmenn handler, for å sikre at vi produserer riktig innhold til riktig tid.
 • Sørge for at VGs nye satsning blir en suksess gjennom å samarbeide tett med resten av teamet og levere på ambisiøse kommersielle mål

Vi ser etter deg som:

 • Har sterk kommersiell teft og trigges av inntektsmål
 • Kan tekstproduksjon
 • Gjerne har erfaring med å skrive forbrukerinnhold
 • Er interessert i reise
 • Har stå på-vilje og evne til å jobbe i team
 • Har evne til å se løsninger, tester ut nye ideer og får ting gjort
 • Er fleksibel og tåler et høyt tempo i hverdagen

… og dette kan vi tilby i retur:

 • Et svært godt arbeidsmiljø med høyt engasjement og entusiasme
 • Interessante og viktige arbeidsoppgaver i et innovativt miljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Bedriftshytter, bedriftsidrettslag, telefon, PC/Mac, bredbånd hjemme og eget trimrom
 • Karrieremuligheter i Schibsted

Synes du dette høres gøy ut? Da håper vi du er rask med å søke for vi vil gjerne ha deg med på laget!

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 11.04.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS