– Jeg har savnet og trives veldig godt med den hektiske byråhverdagen hvor det er høyt tempo, og hvor man har folk som pusher en til å bli bedre hver dag.

– Jeg har savnet den hektiske byråhverdagen

We Are Live satser stort på performance, nå er Ola Tangen hentet inn for å styrke satsingen ytterligere.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kort forklart har jeg savnet det å jobbe i byråbransjen. Performance og sosiale medier har alltid ligget hjertet nært, og jeg ble veldig trigget av den satsningen de har i WAL på performance, forteller Tangen til KOM24.

Det siste året har han vært kommunikasjonsrådgiver for Oslo brann- og redningsetat (OBRE), et spennende og lærerikt år sterkt preget av hjemmekontor, men et år han aldri ville vært foruten.

Vender tilbake til byråverden

– Det er utrolig mange flotte mennesker i OBRE, som gjør en viktig jobb for byen vår. I infoenheten var vi fire personer, og mine hovedoppgaver var for det meste knyttet til innholdsproduksjon innen video, i tillegg til sosiale medier og pressearbeid.

Men det å jobbe med menneskers liv og trygghet er krevende.

– Man lærer mye av det å jobbe i en nødetat og man møter og ser mye som setter spor i en som medmenneske også, men det er et år jeg ikke ville vært foruten.

Tangen har en byråfortid fra MediaCom der han jobbet med sosiale medier. I januar 2020 gikk han over i stillingen som kommunikasjonssjef i Holmenkollen Skifestival, men festivaloppholdet ble av den korte slaget.

– Jeg mistet jobben grunnet koronapandemien, men det var gjennom denne jobben jeg hadde mitt første fysiske møte med We Are Live. Og man sier jo at alt har en mening, for dette ble på mange måter min inngangsdør til WAL.

Han var i utgangspunktet ikke på utkikk etter noe nytt, men da muligheten i WAL kom på bordet, kunne han ikke takke nei.

Jeg var faktisk så heldig å bli kontaktet, og spurt om det kunne være interessant med en prat. Samtidig kjente jeg godt til WAL fra tidligere og vet at det er et byrå med masse flinke og fine folk. Etter flere runder med gode prater følte jeg at dette var en god match og en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg.

Har savnet tempoet

Nå er han ansatt som operativ performance-rådgiver, og skal jobbe hele veien fra strategi til å følge kampanjenes livsløp.

– I tillegg ønsker jeg å være med på utvikle faget internt, samt å bidra til et videre løft av WAL som en reell performance-aktør. En typisk dag består av mange gode diskusjoner med rådgivere, kreatører og de andre på performance-teamet. Jeg er også en som elsker å gå i dybden på ting, og se hvordan vi kan skape mest mulig effekt for kundene våre.

Møtevirksomhet, analyser, rapportering og optimalisering blir også en naturlig del av hverdagen.

– Jeg har savnet og trives veldig godt med den hektiske byråhverdagen hvor det er høyt tempo, og hvor man har folk som pusher en til å bli bedre hver dag.

Powered by Labrador CMS