STILLING LEDIG:

Nord DDB søker strategisk rådgiver

Vi i Nord DDB vokser og søker etter en dyktig strategisk rådgiver som kan ta ansvar for strategiske leveranser til flere av våre nøkkelkunder og i tillegg bidra aktivt i forretningsutviklingen av byrået.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 20. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Nord DDB Oslo er et reklamebyrå med 35 ansatte i Oslo sentrum. Vi inngår i nettverket DDB Worldwide Communication Group, som er representert i nærmere 100 land og som videre inngår i Omnicom Group Inc som er notert på New York Stock Exchange.

Vi har kontorer sentralt i Oslo og jobber med noen av verdens største merkevarer i tillegg til en rekke lokale kunder.

I tillegg til å fylle en viktig rolle internt vil du også få ansvaret for samarbeid med en eller flere av byråets største kunder. Dette inkluderer å sikre effektiv kommunikasjon, lønnsomhet, intern ressursbruk og lede alle kreative, strategiske og økonomiske prosesser opp mot dine kunder. Du vil være en sentral støtte for kreatørene når det gjelder utvikling av kampanjer og konsepter, og en viktig strategisk sparringspartner for kunden gjennom å jobbe tett opp mot kundens ledelse, og du skal være en forlenget arm av kundens markedsavdeling. Sammen med resten av teamet skal du proaktivt planlegge kundens markedsaktiviteter og drive lønnsomhet på vegne av kunden.

Hvem er du?

Du har erfaring med strategisk merkevarebygging på tvers av virkemidler som kommunikasjon, media og produktutvikling. For å forstå kundens organisasjon og forretningsmål, vil det være en stor fordel å ha sittet på begge sider av bordet, på både kunde- og byråsiden. Alternativt kan du ha sittet sentralt i et annet byrå hvor du har jobbet med forretningsutvikling, posisjonering og strategi.

Du er flink til å formidle budskap og idéer på en overbevisende måte som skaper engasjement og tillit, både hos kreatører og kunder. Siden du vil jobbe tett med kreatørene i byrået er det viktig at du brenner for kreativitet, har god forståelse for kreative prosesser og vet hva som skaper best effekt for kunden.

Du er en lagspiller som samarbeider godt med teamet ditt, samtidig som du er proaktiv, løsningsorientert og selvgående. Her kan det bli hektiske hverdager, så det er viktig at du klarer å prioritere når det står på som verst. Har du i tillegg en god porsjon entreprenørskap i deg? Da tror vi du er en god match for denne rollen.

Her kan du lese mer om miljøet og hvorfor strategi spiller en så viktig rolle i byrået.

Vi kan tilby:

Et byråmiljø i sterk vekst, med god kultur, som vinner mange nye kunder og som de siste tre årene har vist veldig gode økonomiske resultater. Et spennende og nytenkende fagmiljø med hyggelige kollegaer og gode faglige utviklingsmuligheter. Vi jobber med både norske og internasjonale kunder som f.eks. Elkjøp, McDonald’s, Allente, Ice, Godt Levert gruppen, TV-aksjonen, Entur, CUPRA m.fl. og felles for våre kundeforhold er at vi sitter tett på kunden og beslutningstakerene. Dette gjør at du vil få stor mulighet til å påvirke og skape resultater, både for kundene våre og for oss. Vi flyttet inn i nyoppussede og stilige lokaler i Oslo sentrum nå i sommer og her ser vi frem til å begynne å normalisere den nye arbeidshverdagen igjen.

Vi ser etter deg med erfaring fra:

  • Strategisk rådgivning
  • Forretningsforståelse
  • Kreative prosesser
  • Strategi
  • Relasjonsbygging

Ble du nysgjerrig? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS