STILLING LEDIG:

NHO Viken Oslo søker kommunikasjons­rådgiver

NHO Viken Oslo søker kommunikasjons­rådgiver

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 10. mars 2024

Om arbeidsgiver:

NHO Viken Oslo logo

NHO Viken Oslo er den største av NHO-fellesskapets ti regionkontorer. Sammen arbeider vi for å realisere NHOs visjon «Styrker næringslivet. Former fremtiden». Ved politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal NHO bidra til lønnsomhet for sine medlemsbedrifter. NHO Viken Oslo har 10.400 medlemsbedrifter som til sammen representerer over 264.000 årsverk. Regionkontoret dekker et stort geografisk område med kontorer i Drammen, Sarpsborg og Oslo. Hovedoppgaven til NHO Viken Oslo er å sikre gjennomslag for NHOs politikk, drive opinionspåvirkning og sørge for flere og mer fornøyde medlemmer i hele regionen.

Er du en samfunnsengasjert kommunikator som brenner for å skape gjennomslag? Har du et hjerte for små og store bedrifter? Ønsker du en rolle hvor du kan utvikle spennende nettverk i skjæringspunktet mellom norsk næringsliv og politiske myndigheter? Da kan rollen som kommunikasjonsrådgiver i NHO Viken Oslo være noe for deg. 

NHOs regionkontor ser etter en rådgiver som utmerker seg i budskapsformidling og har betydelig kompetanse innen digitale kanaler. Du bør ha erfaring med innholdsproduksjon, evne til å drive kampanjer og ha god forståelse for markedsføring. Solid innsikt og erfaring i bruk av digitale kanaler er en forutsetning for den aktuelle kandidaten.

NHO Viken Oslos hovedoppgave er å arbeide for medlemmenes interesser overfor myndigheter, arbeidstakere og samfunnet ellers. Regionkontoret skal sikre gjennomslag for NHOs politikk, drive opinionspåvirkning og bidra til at vi får flere og mer fornøyde medlemmer. Nå søker NHO Viken en kommunikasjonsrådgiver som vil få en viktig rolle i en region med et betydningsfullt næringsliv. Med kommunikasjon som virkemiddel vil du få mulighet til å påvirke NHOs posisjon i regionen.

Kommunikasjonsrådgiver i NHO Viken Oslo vil få ansvar for å identifisere og formidle gode historier fra regionen, synliggjøre verdien av privat eierskap og løfte frem hvorfor god næringspolitikk er viktig for små og store lokalsamfunn. Derfor trenger regionkontoret en kommunikasjonsrådgiver med et skarpt øye for godt innhold og interesse for historiefortelling gjennom visuell kommunikasjon, video og tekst. I tillegg vil du få ansvar for kommunikasjonskanalene til NHO Viken Oslo og bidra til å sette felles retning på kommunikasjonsarbeidet og du vil lede prosesser knyttet til posisjonering, kommunikasjon og synlighet for NHO Viken Oslo 

For å trives i denne rollen bør du være samfunnsengasjert, løsningsorientert og villig til å bidra der det trengs. Du vil også fungere som en sentral rådgiver og sparringspartner for regiondirektøren.

Arbeidsområder og oppgaver:

  • Lage innhold som engasjerer på ulike plattformer og kanaler.
  • Utvikle innhold til digitale kanaler.
  • Utvikle en aktuell sak hele veien fra idé til gjennomslag.
  • Selge inn saker til pressen.
  • Gi kommunikasjonsfaglige råd til regionkontoret.
  • Kommunikasjonsrådgiving og -bistand til NHOs regiondirektør.
  • Samarbeide tett med kolleger i NHOs regioner, lands- og bransjeforeninger og medlemsbedrifter.
  • Bidra til at NHO Viken Oslo setter dagsorden i både tradisjonelle og sosiale medier.
  • Styrke NHOs posisjon som samfunnsaktør.

NHO Viken Oslo tilbyr:

I NHO Viken Oslo blir en del av et dyktig og kompetent team. Du får varierte og spennende arbeidsoppgaver, og du arbeider tett på sentrale saker i samfunnsdebatten. I denne rollen får du muligheten til å samarbeide med kunnskapsrike fagmiljøer, både internt i NHO og eksternt. Vi tilbyr gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Kontaktinformasjon

Vil du vite mer? Søk på stillingen, eller ta en uforpliktende prat med en av våre rekrutteringsrådgivere i FRAM. Stillingen rapporterer til regiondirektør Vegard Einan. Han er ved behov tilgjengelig på epost vegard.einan@nho.no.

SØK HER

Powered by Labrador CMS