STILLING LEDIG:

Flytoget-kollegaer som går sammen ved jernbanen

Flytoget søker innholdsmarkedsfører med hjerte for effekt

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver:

Flytoget er et høyhastighetstog som bringer passasjerer til og fra Oslo lufthavn med Drammen som endestasjon i vest. Selskapet skal tilby det beste transporttilbudet til og fra Oslo lufthavn med vekt på sikkerhet, punktlighet og service. Selskapets kundetilfredshet er svært høy (97 %) og har en høy lønnsomhet. Flytoget AS er et selvstendig selskap direkte eiet av Nærings- og fiskeridepartementet. Se årsrapport på www.flytoget.no

Har du kommunikasjon og markedsføring i blodet ditt? Elsker du å jobbe helhetlig med kundeopplevelsen? Er du en dreven historieforteller og brenner du for å lage godt innhold, som skaper målbare resultater?

I Flytoget jobber vi hardt for å levere fantastiske kundeopplevelser gjennom forenkling, forutsigbarhet og uslåelig service. Vårt mål er å sørge for at flyplassreisende velger toget. Ikke fordi de må, men fordi det er det beste alternativet. Og dette, skal vår innholdsmarkedsfører hjelpe oss med!

Hva trenger vi?

Vår flinke innholdsmarkedsfører skal ut i permisjon. Stillingen medfører personalansvar for en medarbeider, og vi søker en rå erstatter for et års vikariat. Som innholdsmarkedsfører hos en av landets sterkeste merkevarer, får du en sentral rolle i en markedsavdeling med skyhøye ambisjoner. Her vil du være ansvarlig for å løfte kommunikasjonen til nye høyder, spesielt i en verden hvor kanalene stadig blir flere og målgruppen mer krevende å treffe.

Kanskje du kjenner deg igjen i noe av dette:

 • Du har jobbet mye med digital markedsføring, men savner å jobbe mer helhetlig
 • Du er vant til å jobbe med innsikt, men savner å jobbe mer kreativt og konseptuelt
 • Du er en sterk historieforteller, og har erfaring fra flere kanaler
 • Du elsker å vise effekten av markedsføringen, og leter etter muligheter for å optimalisere og forbedre

Hvem ser vi etter?

Fordi vi er et selskap med store ambisjoner og mange planer, ser vi etter kollegaer som kan hoppe på i fart. Det er derfor viktig at vår nye innholdsmarkedsfører har litt arbeidserfaring for å komme fort inn i ting.

Eksakt hvilken rolle du har hatt tidligere er vi ikke så opptatt av, men kommunikasjon og markedsføring må være i blodet ditt. Spesielt tror vi at du har både interesse, kunnskap og erfaring med å jobbe med digital kommunikasjon. Det aller viktigste er at du er strukturert, kreativ og nysgjerrig på å lære enda mer!

Du trives ekstra godt når du:

 • skaper innhold som motiverer og engasjerer
 • får være kreativ og dykke ned i kundeinnsikt som kan gi nye muligheter
 • kan jobbe strategisk og helhetlig
 • sammen med reklamebyrå eller innholdsprodusent produserer og skaper ny kommunikasjon
 • bryter grenser og tenker nytt

Dine ansvarsområder

I jobben skal du nemlig planlegge og produsere innhold til alle Flytogets flater, med et primært fokus på digitale kanaler. Du blir leder for en innholdsprodusent, hvor dere sammen skal produsere alt fra enkle og slagkraftige budskap på sosiale medier og på Flytoget.no, til større videoproduksjoner i ulike kanaler. Du vil være ansvarlig for flere kanaler blant annet studentsatsningen «Studentfluencer» på Instagram og Flytogets egen kanal på Flytoget. Det er også en stor fordel om du har erfaring med søkemotoroptimalisering (SEO). Vår innholdsmarkedsfører har også ansvaret for alt av innholdet på skjermene om bord på toget som ikke er reklame,og for samarbeidet med leverandørene våre: VG, E24 og Zeta Display.

Vi tror at du er:

 • en utfordrer som bidrar til å skape enda bedre og konsistent markedskommunikasjon på tvers av kanaler
 • nysgjerrig på kundene og vil basert på innsikt og analyse, identifisere nye muligheter
 • opptatt av å måle effekt
 • selvstendig og en sosial lagspiller som elsker å trekke i riktig retning sammen med dyktige kollegaer

Arbeidsmiljø og mangfoldighet

I Flytoget er vi et mangfoldig miljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse. Vi vet at et stort mangfold blant våre ansatte er en stor styrke for oss, og er derfor opptatt av å sikre mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønnene, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.

Dette tilbyr vi

Vi kan tilby deg en sentral rolle i en fremtidsrettet, energisk og sosial markedsavdeling. Vi har et høyt arbeidstempo, store ambisjoner og dyktige kollegaer som behersker bredden av digitale fagområder. Du vil få gode utviklingsmuligheter for å bli enda bedre i den jobben du skal utføre. I tillegg kan vi tilby konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, treningsavtale og subsidiert fribillettordninger som gir deg mulighet til å reise med Norges eneste hurtigtog så ofte du vil. Flytogets hovedkontor er moderne og sentralt beliggende midt i Oslo sentrum med panoramautsikt over alle togsporene på Oslo sentralstasjon.

Kontaktinformasjon

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS