STILLING LEDIG:

Gruppe mennesker går gjennom korridor med kaffekopper

DNB søker kommunikasjons­rådgiver ekstern­kommunikasjon (vikariat)

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 26. mars

Om arbeidsgiver

DNB logo

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Vi tilbyr mange karrieremuligheter, og ønsker å bygge virksomheten vår sammen med talentfulle og lidenskapelige mennesker som identifiserer seg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig.

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

Vi søker en erfaren og operativ kommunikasjonsrådgiver til et ettårig vikariat i vårt rådgiver- og presseteam.

Vi ser etter deg som har erfaring som kommunikasjonsrådgiver i en større virksomhet, og som ønsker å bruke din erfaring med mediearbeid til å hjelpe våre eksperter og talspersoner med å kommunisere mer effektivt med pressen.

Som rådgiver i divisjon Media vil du bli sentral i et av Norges beste kommunikasjonsmiljø. Gjennom god kommunikasjon bidrar vi til at DNB oppnår sine strategiske målsettinger. Du vil blant annet få ansvar for å planlegge og gjennomføre kampanjer og kommunikasjonsaktiviteter som skal styrke DNBs ekspertposisjon og rollen som hele Norges økonomiske rådgiver.

Vi ser etter deg som har god nyhetsteft, og et trent blikk på hva som skal til for å ha en sak både nasjonalt og regionalt. Du kan følge en sak fra idé til gjennomføring, og har ofte tenkt både to og tre skritt frem. Hos oss vil du bli en del av en gjeng som trives med mange baller i lufta og høyt tempo, og som ikke går av veien for noen skikkelige faglige utfordringer. Her vil du jobbe med de beste- og få bruk for alt du har lært!

Er det deg? I så fall har du

  • bred erfaring i håndtere proaktive og reaktive mediesaker, og å opptre som rådgiver på ulike nivå i større organisasjoner
  • minimum 5 års erfaring som kommunikasjonsrådgiver i en større virksomhet
  • god samfunnsforståelse og interesse for økonomi og næringsliv
  • svært gode norsk- og engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig
  • masse initiativ og pågangsmot, og evner å balansere mange oppgaver samtidig
  • sans for lagarbeid og liker å hjelpe andre til å lykkes
  • evnen til å omsette komplekst innhold til et språk de fleste forstår

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg dyktige kolleger som vil at du skal trives, og mange utviklende oppgaver. I tillegg tilbyr vi en konkurransedyktig pensjonsordning, ansattevilkår på DNB sine produkter og forsikringsordninger. Tilgang til sportslige, kulturelle og andre aktiviteter. Vi tar godt vare på våre ansatte og har fleksibel arbeidstid, ekstra fridager og redusert arbeidstid fra mai til august. Som rådgiver vil du rapportere til kommunikasjonsdirektør. Som del av vårt presseteam vil du også inngå i vår pressevakt-turnus.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med:

Husk søknadsfrist: 26. mars

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

SØK HER

Powered by Labrador CMS