STILLING LEDIG:

s360 søker Senior Specialist, Paid Social

Brenner du for sosiale medier, performance marketing og betalt annonsering? Vi søker nå en senior spesialist til vårt Paid Social team.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo eller Moss

Søknadsfrist: 15. desember

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

s360 (tidligere Sempro) er et prisvinnende digitalt markedsføringsbyrå, med 200 dedikerte medarbeidere. Fra kontorer i Norge, Danmark, Finland og Sverige arbeider vi hver dag med å skape vekst for våre kunder. Med utgangspunkt i data og forretningsmål, samt et sterkt samspill mellom våre spesialister og kunder utvikler vi innovative og langsiktige digitale markedsføringsstrategier. Våre kunder er ambisiøse bedrifter på tvers av mer enn 30 forskjellige markeder.

Vi utvider nå vår sosiale medier-avdeling, da vi opplever stor etterspørsel fra kunder i en mengde ulike bransjer. Vi jakter nå på deg som enten har erfaring fra byrå, leverandør eller kundesiden med annonsering i sosiale medier.

Om stillingen

Som senior spesialist i Paid Social vil du være ansvarlig for utvikling, gjennomføring og optimalisering av aktiviteter og kampanjer for noen av de største og mest spennende selskapene i Norge. Du vil kontinuerlig jobbe tett med våre creative performance og paid search team i Norge og Norden, for å styrke s360 som en ledende og konkurransedyktig aktør innen performance marketing.

Dine oppgaver

 • Utvikling, optimalisering og utførelse av kundenes betalte sosiale strategi basert på grundig analyse.
 • Strategisk og forretningsmessig sparring for kundene dine, der du fokuserer på kundens behov, mål og utfordringer.
 • Sparring på utviklingen av skalerbare løsninger som vil sikre videre utvikling for vår Paid Social-avdeling.
 • Direkte kontakt med representanter fra plattformer som Facebook, Snapchat, TikTok, LinkedIn og Pinterest, i tillegg til samarbeidsbyråer.
 • Strategisk samarbeid med våre andre avdelinger, hvor du bidrar til å sikre en helhetlig tilnærming til digital markedsføring.

I tillegg vil du være en del av et sterkt team med noen av landets beste digitale spesialister. Du vil oppleve et sterkt fokus på kontinuerlig tilbakemelding, struktur og sparring, samt et ustoppelig ønske om å alltid forbedre våre ferdigheter og tenke innovativt. Hvis du kommer med den riktige holdningen og motivasjonen, vil vi gjøre vårt ytterste for å bidra til din faglige utvikling.

Hvem er du?

Den ideelle kandidat finnes det ikke mange av, vi ønsker søknad også fra deg som ikke kan krysse av på absolutt alle punktene under, men som har erfaring med å jobbe betalt og organisk med sosiale medier.

 • De siste 2-3 årene har du jobbet med betalt annonsering i sosiale medier, gjerne i en lignende stilling i et byrå, eller i en mellomstor til stor bedrift.
 • Du har erfaring med å sette opp og gjennomføring av både marketingstrategier og kampanjer.
 • Du behersker vanlige verktøy innen betalt annonsering, særlig Facebook -ads manager og er godt kjent med Facebook Business Manager.
 • Du har teknisk forståelse for hvordan de ulike tekniske elementene i Paid Social fungerer, inkludert bl.a. piksler og produktkataloger.
 • Du forstår viktigheten av å kommunisere enkelt og tydelig, og du er trygg på å presenter rapporter av høy standard, både muntlig og skriftlig.
 • Du klarer å bygge tillit, være tilstede og vise empati i dialog med kunder, så vel som kolleger.
 • Du er en lagspiller med høye ambisjoner for deg selv og teamet ditt.
 • Du behersker norsk svært godt; muntlig og skriftlig.
 • Du har forretningsforståelse, og vet hva som skal til for at merkevarer lykkes på sosiale medier.

Hva tilbyr vi?

Du vil være med å prege utviklingen i et av Nordens største og hurtigst voksende digitale konsulenthus. Du kommer til å inngå i en ungt og dynamisk team som brenner for å være de absolutt beste til å gjøre det vi gjør. Vi tilbyr deg en utfordrende stilling hvor du har en unik mulighet for å være med fra ideutvikling til eksekvering, og ikke minst gjøre karriere.

Du vil arbeide fra vårt kontor i Oslo eller Moss (avhengig av kandidat).

Søk stillingen

Lønn vurderes individuelt etter kvalifikasjoner.

Stillingen besettes når den riktige kandidat er funnet.

Arbeidssted: Nydalen, Oslo eller Verket, Moss

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS