STILLING LEDIG:

Redd Barna søker rådgiver sosiale medier

Er du Redd Barnas nye sosiale medier-rådgiver og innholdsprodusent?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 30. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Alle barn fortjener en framtid. Som verdens største uavhengige organisasjon for barn, kjemper Redd Barna for barns rettigheter i Norge og verden. Vi gir langsiktig støtte, og nødhjelp i kriser og katastrofer. På landsbasis har vi mer enn 100 000 støttespillere og frivillige som deltar i aktiviteter på lokalt plan over hele landet. Redd Barna er en del av internasjonale Redd Barna og sammen arbeider vi i 117 land. I Norge er vi rundt 200 dedikerte medarbeidere som jobber for at alle barn skal overleve, lære og være trygge. Fordi barndom betyr alt.

Redd Barna vil engasjere flere støttespillere for barns rettigheter og søker etter en talentfull og sulten rådgiver som er genuint opptatt av å skape engasjement i sosiale medier. Du er opptatt av å lage godt innhold som treffer målgruppen i riktig kanal. Alt vi publiserer skal gi verdi for de som følger oss. Du er oppdatert på fagfeltet, har erfaring med å teste og analysere innsikt for å finne ut av hva som engasjerer på de ulike kanalene.

Du vil få ansvar for vår organiske aktivitet hovedsakelig på Instagram, Facebook og LikedIn, men ser du nye muligheter vil du gjerne utforske dem sammen med oss.

Hos Redd Barna får du jobbe selvstendig og med mange ulike saker. Du blir en del av et team med flere dyktige fagfolk innen digital kommunikasjon, tekst, foto, video og design som sammen med folkene på strategisk mediearbeid og politisk påvirkning utgjør avdelingen informasjon og samfunnskontakt.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Kreativ innholdsproduksjon og historiefortelling
 • Daglig drift og oppfølging av våre kanaler i sosiale medier med hovedvekt på Instagram og Facebook, men også LinkedIn, Twitter, YouTube og evt. andre
 • Planlegge publisering i dialog med resten av teamet og i samråd med digital redaktør
 • Være ekspert, fagperson og pådriver for å videreutvikle våre digitale kanaler, også de som vi ennå ikke har utforsket
 • Sette mål, teste og analysere
 • Bidra til overvåkning av sosiale medier og sikre god dialog og responstid
 • Bidra aktivt til ide– og konseptutvikling for kampanjer og annet
 • Bistå resten av teamet og andre avdelinger med innholdsproduksjon til andre kanaler som web, nyhetsbrev, kampanjer, eventer mm ved behov

For å lykkes i jobben tror vi at du:

 • har jobbet strategisk med sosiale medier, gjerne både organisk og betalt tidligere, og kan vise til gode resultater
 • er god på historefortelling i ulike kanaler til ulike målgrupper
 • bruker både foto, video, grafikk og tekst for å gjøre komplekst innhold lett forståelig, og at du kan vise oss eksempler på ulikt innhold du har laget tidligere
 • er komfortabel både foran og bak kamera. Å være en formidler foran kamera er ikke et krav men veldig velkomment
 • følger med på trender og har evne til å hive seg rundt og identifisere muligheter som oppstår
 • er nysgjerrig på sosiale medier og hele det digitale økosystemet
 • er samfunnsengasjert og har god forståelse for Redd Barnas oppgaver og verdier
 • har høyere utdanning innen digital kommunikasjon, journalistikk og mediefag eller reklame. Dette er en fordel, men ikke noe krav.

Hvem er du?

Du er kreativ, innovativ og jobber innsiktsbasert. Du har et digitalt hode, et visuelt øye og en god penn. Du har gode samarbeidsevner, er engasjert, fleksibel og har stor arbeidskapasitet. Du kan jobbe selvstendig, men trives også med å jobbe i team. Du takler komplekse kommunikasjonsoppdrag under tidspress og ser det interessante både i det samfunnspolitiske og det kommersielle.

Vi kan tilby

Redd Barna tilbyr en spennende stilling, der du går inn i et sentralt team i kommunikasjonsenheten sammen med 10 andre digitale hoder. Vi har et svært godt arbeidsmiljø med høyt tempo, god takhøyde og mye fleksibilitet på hovedkontoret vårt i Oslo. Sammen går vi på jobb hver dag for å kjempe for barns rettigheter både i Norge og ute i verden.

Gode arbeidsverktøy enten det er mac og iphone eller PC og android. Du får også et årlig budsjett for å kunne dra på kurs, konferanser eller annen kompetanseutvikling.

Lønn og oppstartdato etter avtale.

Redd Barna er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett alder, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tar barns sikkerhet (child safeguarding) på alvor. Det kreves derfor gyldig politiattest for å bli ansatt hos oss.

Søknad med CV sendes via vårt elektroniske søknadssystem. Søknader som sendes utenom systemet vil ikke bli behandlet.

Kontaktinformasjon:

 • Ellen Johnsen, enhetsleder kommunikasjon, tlf: 905 51 017

SØK HER

Powered by Labrador CMS