STILLING LEDIG:

Power søker Nordisk PR- og kommunikasjonssjef

Vi søker deg som skal styrke vår nordiske merkevareavdeling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Lørenskog

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge. I Norden er det nærmere 200 butikker og 4400 medarbeidere.

I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.

Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.

POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.

Du brenner for kommunikasjon og kjenner deg igjen i Powers verdier om å være åpen, ærlig, proff og «på». Du er kommersiell og strategisk i ditt tankesett og liker den operative rollen, siden du skal fungere som pressekontakt for Norge.

Andre sentrale oppgaver vil være:

  • Strategisk utforming av langsiktige planer og mål for kommunikasjon internt og eksternt
  • Planlegge og koordinere pressearbeid på nordisk nivå
  • Ansvar for all mediehåndtering i Norge – proaktivt og reaktivt
  • Delta i selskapets bærekraftarbeid og utforming av strategier og rapporter rundt dette
  • Bistå/rådgi ledelsen i kommunikasjonsfaglige spørsmål
  • Lede selskapets arbeid med employer branding

Du har erfaring med PR- og kommunikasjonsarbeid fra tidligere, og kan vise til arbeid som beviser en kreativ og sterk «penn».

Dersom du har erfaring fra retail-bransjen er det en fordel, for da vet du hva du går til: Et høyt arbeidstempo der detaljene avgjør vår suksess. Det er likevel ingen forutsetning, for vi tror du også ønsker å lære og utvikle deg – og det skal vi sørge for.

Vi ser etter deg som er kreativ og som er tillitsskapende og evner å etablere gode relasjoner med andre mennesker. Er du i tillegg opptatt av detaljer, struktur og gjennomføring, er det kanskje akkurat deg vi ser etter!

Stillingen rapporterer til nordisk merkevaredirektør, og du vil bli en del av lederteamet i denne avdelingen.

Kontaktinformasjon:

Ta gjerne kontakt med samarbeidspartner;

  • Eirik Skaftnes, KLAR rekruttering, tlf: 913 24 172

hvis du vil vite mer om stillingen. Søknad og CV sendes snarest via søk her.

SØK HER

Powered by Labrador CMS