STILLING LEDIG:

Viaplay søker PR Project Manager

Viaplay Group er Nordens ledende strømme- og underholdningsleverandør. Vi underholder millioner av mennesker hver dag gjennom våre strømmetjenester, TV-kanaler, radiostasjoner og våre produksjonsselskaper.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 30. oktober

Om arbeidsgiver

Viaplay Group er Nordens ledende underholdningsleverandør. Vi underholder millioner av mennesker hver dag med våre strømmetjenester, TV-kanaler og radiostasjoner, og våre produksjonsselskaper skaper nytt og spennende innhold for medieselskaper i hele verden. Vi gjør livet mer underholdende ved å tilby de beste og mest varierte opplevelsene – fra direktesendt radio og sport, til filmer, serier, musikk og egenproduserte programmer. Hovedkontoret ligger i Stockholm, Viaplay Group er notert på Nasdaq Stockholm (‘NENT A’ og ‘NENT B’).

Fra live sport og filmer til musikk og våre egenproduserte programmer, er målet vårt å fortelle historier, berøre liv og utvide horisonter– fra direktesendt sport, filmer og serier til musikk og originale show. Vi er et engasjert og lidenskapelig selskap som oppfordrer våre ansatte til å utfordre det etablerte og komme med nye ideer for å være i forkant.

Hvis dette høres ut som en arbeidsplass for deg, og du har et hjerte som brenner for film, serier og underholdning, så leter vi nå etter en dyktig og kompetent PR Project Manager til et 12-måneders vikariat.

Dette er stillingen:

Viaplay Group vokser raskt og vi er for tiden på en utrolig spennende reise i et høyt tempo.

Som PR Project Manager vil du sammen med det norske PR-teamet jobbe med merkevaren Viaplay og spesielt våre egenproduksjoner, ved å utvikle og gjennomføre PR-strategier og -planer som støtter den overordnede forretningsstrategien

Du kommer til å ha en tett dialog med relevante journalister på daglig basis, og du vet hvordan du skal pitche en god historie. Det er essensielt at du forstår samspillet mellom produksjonsmiljøer, underholdningsplattformer og mediene, samt hvordan man jobber på tvers av fagdisipliner for å skape en best mulig lansering.

Du vil få ansvar for å produsere og distribuere pressemeldinger, samt drive tett oppfølging med media for å sikre produksjonene fortjent omtale. I tillegg vil du ha ansvaret for ulike pressearrangementer knyttet til lanseringer og premierer. Kreativitet er en del av vårt DNA, og du oppfordres til å tenke nytt og prøve nye tilnærminger.

Ansvarsoppgaver

 • Utvikle og gjennomføre PR-planer og strategier som støtter den overordnede forretningsstrategien.
 • Styrke kunnskap og kjennskap til Viaplay, og sikre enda mer synlighet til merkevaren.
 • Lanseringsstrategier og premierer til kommende Viaplay-produksjoner
 • Vinkle og proaktivt pitche våre gode historier til media.
 • Produsere og distribuere pressemeldinger.
 • Være primærkontakt for sentrale journalister og redaksjoner.
 • Bidra til et sterkt samarbeid med Viaplays prosjektledere, produsenter, talenter m.fl.

Dette er deg:

Du er faglig ambisiøs, har stort pågangsmot og setter høye krav til deg selv og oppgavene du jobber med. Du får ting gjort, liker å ha en hektisk arbeidshverdag og er alltid klar til å kaste deg inn i nye oppgaver når behovet dukker opp. Du trives både med å jobbe med hverdagslige oppgaver på egenhånd og bidra i større prosjekter på tvers av avdelinger og fagdisipliner. Muligens har du erfaring fra medie- eller produksjonsbransjen, eller så jobber du kanskje i et PR-byrå. I tillegg er du en utpreget lagspiller med godt humør som umiddelbart kan tilføre avdelingen nye faglige og sosiale impulser. Det er en fordel om du har en sterk interesse for filmer og serier – spesielt norsk og nordisk drama.

Du har:

 • En særdeles god penn, og kan snakke med hvem som helst om hva som helst
 • Utdannelse innen kommunikasjon eller journalistikk
 • Minst tre års erfaring med lignende oppgaver; gjerne fra mediebransjen, et underholdningsselskap eller PR-byrå.
 • Konkret erfaring med å utvikle og gjennomføre PR-strategier og -planer.
 • Erfaring med å pitche historier til media og er godt bevandret i det norske medielandskapet.
 • Norsk morsmål og er svært god i engelsk, slik at du kan samarbeide godt med våre nordiske kolleger.
 • Erfaring med mindre eller større arrangementer er en bonus.
 • Jobbet med ulike prosjekter og kan vise til gode resultater.

Dette er oss:

Du vil bli en del av Viaplay Groups PR-team og rapporterer til Head of PR for Norge. PR-avdelingen løser et bredt spekter av kommunikasjons- og presseoppgaver på tvers av virksomheten.

Som PR Project Manager vil du samarbeide tett med dine nordiske kommunikasjonskolleger i Norge, Danmark og Sverige, samt markedsførere og sosiale medier-ansvarlige internt. Du vil også jobbe tett med innholdsavdelingen, som er ansvarlig for alt av programmer, serier og filmer som kommer på Viaplay.

Vi tilbyr:

 • 12 måneders vikariat i et kommersielt og resultatorientert mediehus
 • En uformell kultur med gode kollegaer og godt humør
 • Konkurransedyktige bettingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Nye moderne lokaler på Hasle

Kontaktinformasjon:

Viaplay Group er forpliktet til å jobbe for likestilling og mangfold og vi ønsker søknader fra alle kvalifiserte søkere, uavhengig av etnisitet, religion, alder, kjønn, seksuell legning og sivilstatus. Vi ønsker å sikre at din opplevelse av rekrutteringen er så god som den kan bli, så dersom du blir innkalt til intervju si fra dersom vi kan gjøre noen tilpasninger for deg.

SØK HER

Powered by Labrador CMS