STILLING LEDIG:

Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) søker kommunikasjons­rådgiver

Helsekommunikasjon – en framtid for deg? Kunne du tenke deg å jobbe med helsekommunikasjon, være teamkoordinator og rådgiver i ei lita og spenstig avdeling?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Tromsø

Søknadsfrist: 16. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vi er universitets- og regionsykehuset for hele Nord-Norge, og vår visjon «Med pasienten – for pasienten» gjenspeiler at vi i UNN skal spille på lag med pasientene.De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN jobber etter verdiene kvalitet, trygghet, respekt og lagspill. Sistnevnte fremhever viktigheten av godt samspill internt, og ha et nært og godt samarbeid med kommunehelsetjeneste, UiT Norges arktiske universitet, Helse Nord RHF og andre helseforetak i regionen. Les mer om oss på unn.no.

Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) søker kommunikasjonsrådgiver som kan bidra i sykehusets kommunikasjonsarbeid, og derigjennom styrke internkommunikasjonen i UNN. Rådgiveren vil også inngå i sykehusets pressevaktordning.

UNN er i stadig endring. Ny teknologi og økt digitalisering påvirker helsetjenesten og gir nye muligheter for pasientene. Den tradisjonelle måten å tenke sykehus på blir for snever, og i framtida vil systemene bli bygget rundt pasienten. Det krever at vi internt jobber på andre måter, også med kommunikasjon.

Vi ser etter en rådgiver som skal være en del av et team med stor faglig bredde og god arbeidsmoral. Du må ha høyere utdanning og/eller relevant praksis fra kommunikasjonsarbeid.

Hvis du i tillegg har kunnskap om å publisere på nett og i sosiale medier og gjerne erfaring fra prosess-/prosjektarbeid, kan vi tilby en spennende jobb hvor du inngår i et team som sjonglerer mange baller og har stor takhøyde.

Kontaktinformasjon:

  • Hilde Annie Pettersen Kvalvik, kommunikasjonssjef, tlf: 991 03 794 / e-post: [email protected]

Les mer om jobben og hvordan du kan søke

UNN har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.

UNN ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss.

UNN jobber for å realisere regjeringen sin inkluderingsdugnad om at 5% av faste nytilsettinger skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.

Powered by Labrador CMS