STILLING LEDIG:

RfD søker kommunikasjons­rådgiver

Som kommunikasjonsrådgiver i Renovasjonsselskapet for Drammensregionen vil du være med å løse et spennende samfunnsoppdrag innen sirkulærøkonomi.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Drammen

Søknadsfrist: 25. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Renovasjonsselskapet for Drammensregionen (RfD) er et interkommunalt selskap som eies av fem kommuner: Drammen, Lier, Modum, Sigdal og Øvre Eiker. Selskapet sørger for innsamling og gjenvinning av husholdningsavfall i Drammensregionen, og bidrar til at eierkommunene når sine miljø- og klimamål. RfD tilrettelegger for avfallsminimering, bedre kildesortering og økt ombruk blant innbyggerne i Drammensregionen

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

AWN er ledende innen rekruttering av ledere, nøkkelpersoner og styremedlemmer i privat og offentlig sektor.

Vårt fremste mål er å skape verdier for våre kunder gjennom en profesjonell og grundig rekrutteringsprosess.

Besøk vår nettside her.

Effektiv og målrettet kommunikasjon er et sentralt virkemiddel for at RfD skal løse sine oppgaver. Du blir en faglig ressurs i det operative interne og eksterne kommunikasjonsarbeidet, og vil ha ansvar for et bredt spekter av kommunikasjonsfaglige oppgaver.

Du vil produsere innhold i form av tekst, foto og video tilpasset ulike kanaler og formater, og du forstår brukernes perspektiv. Som kommunikasjonsrådgiver bidrar du i utvikling og oppdatering RfDs nettside og sosiale medier. Du må like å veilede andre, slik at du kan gi faglig støtte til andre avdelinger og talspersoner i RfD.

Vi ser etter deg som har:

  • Høyere utdannelse på minimum bachelornivå innenfor kommunikasjon, medievitenskap eller journalistikk. Relevant erfaring kan kompensere både for grad og utdanningsretning.
  • Erfaring fra kommunikasjonsbyråer, medier eller tilsvarende stillinger i offentlige eller private bedrifter, men du kan også ha en helt annen erfaring og bakgrunn hvis du er faglig sterk i operativt kommunikasjonsarbeid.
  • God samfunnsforståelse og god rolleforståelse som kommunikasjonsmedarbeider.

Vi forventer at du er kreativ og samarbeidsorientert, og har god prioriterings- og gjennomføringsevne. Som kommunikasjonsrådgiver vil du oppleve hektiske dager og må ha evnen til å håndtere samtidige oppgaver.

RfD er en samfunnskritisk virksomhet som bidrar positivt i klima og miljøarbeidet i regionen. Vi tror derfor du har ekstra gode forutsetninger for å lykkes i denne jobben dersom du er samfunnsengasjert og opptatt av bærekraft og miljø.

Du vil få en utfordrende kommunikasjonsstilling i en spennende bransje i rask utvikling. Du vil få gode muligheter til å påvirke kommunikasjonsarbeidet i selskapet.

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte våre rådgivere i AWN:

  • Svein-Thore Gran, tlf: 932 56 397
  • Jon Steen på tlf: 932 92 400

SØK HER

AWN innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Powered by Labrador CMS