STILLING LEDIG:

Storebrand søker kommunikasjons­rådgiver

Er du vår nye kommunikasjonsrådgiver?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Lysaker

Søknadsfrist: 15. august

Om arbeidsgiver

Vil du være med å skape en fremtid å glede seg til?

Storebrand er Norges største private kapitalforvalter, med over 1000 milliarder kroner investert i selskaper verden rundt. Når over 1,8 millioner nordmenn og svensker plasserer sine sparepenger hos oss, forplikter det.

I Storebrand tror vi på at ting alltid kan bli bedre. Vi vet at forbedring krever mot til å utfordre etablerte sannheter, og til å lære gjennom prøving og feiling. Derfor velger vi ikke alltid minste motstands vei. Vi gjør det vi mener er riktig for kundene våre, basert på den erfaring og kunnskap vi til enhver tid har til rådighet. Vi er små nok til å være smidig, store nok til å satse.

I Storebrand setter vi personlig drivkraft høyt, og hos oss er læring en viktig del av verdiskapingen. Vi dyrker en smidig samarbeidskultur hvor nysgjerrighet, åpenhet og evne til å både gi og motta tilbakemeldinger er noe vi verdsetter. Medarbeiderne i Storebrand er vår viktigste kilde til innovasjon, utvikling og vekst.

Har du sterk formidlingsevne og en god penn? Forstår du hva som funker i sosiale medier? Har du lyst til å jobbe bredt med kommunikasjon, både internt og eksternt? Da må du lese videre.

Vi ser etter en kommunikasjonsrådgiver som skal bli en del av Kommunikasjonsenheten Puls, som består av dyktige spesialister på intern og ekstern kommunikasjon, sosiale medier og video. Puls samarbeider tett og godt med hele konsernet og leverer sterke resultater. Nå ser vi etter en allround kommunikasjonsrådgiver som kan bidra med pressehåndtering, budskapsutvikling, internkommunikasjon og innholdsproduksjon til sosiale medier/egne kanaler.

Vi håper du er mer enn gjennomsnittlig opptatt av å følge nyhetsbildet og at du forstår at dette krever høyt tempo og god timing. Du skriver meget godt, samtidig som du forstår hvordan du kan kombinere foto, film og annet digitalt innhold for å engasjere. Jobben innebærer bredt kommunikasjonsarbeid, fra pressehåndtering til innholdsproduksjon til SoMe og internkommunikasjon.

Foruten å være en viktig bidragsyter i Puls, vil du samarbeide tett med alle forretnings- og konsernområder, markedsavdelingen og ansvarlige for bærekraft. Du skal følge nyhetsbildet, trender og debatter for å identifisere og gripe gode kommunikasjonsmuligheter. En viktig del av jobben blir å drive research og budskapsutvikling, samt produsere pressemateriell og innhold til interne og eksterne flater.

Hos oss får du tilhørighet i et engasjert, hyggelig og særdeles dyktig kommunikasjonsteam. Du vil være del av et hektisk og kreativt arbeidsmiljø, med spennende faglige utfordringer.

Vi tror du vil trives best i rollen hvis du kan krysse av på noe av dette:

  • Lyst til å jobbe med reaktivt og proaktivt pressearbeid
  • En god penn – på engelsk og norsk – samtidig som du har et godt blikk for visuell kommunikasjon
  • Forståelse for og gjerne erfaring med å produsere innhold som funker i sosiale medier som Instagram og LinkedIn
  • God forståelse for samspillet mellom presse, sosiale medier og intern kommunikasjon, slik at budskapene blir skalert for å få best mulig samspill og effekt
  • 1-5 års arbeidserfaring med motivasjon for å lære og jobbe bredt med kommunikasjonsfaget

Vi tror at du vil lykkes godt hos oss hvis du har noen av disse egenskapene:

  • Du er en nyhetsjunkie som følger nyhetsbildet tett og skjønner dynamikken i mediebildet
  • Du har stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
  • Du trives med høyt tempo, får ting gjort og stortrives med å være operativ
  • Du er initiativrik, fleksibel og selvstendig, kombinert med gode samarbeidsevner
  • Du har kommersiell teft og interesse for finansbransjen

Stillingen rapporterer til kommunikasjonsdirektør.

Hvorfor velge Storebrand?

Vi holder til i flotte lokaler på Lysaker, sentralt plassert i nærheten av kollektivtransport, og med god kapasitet på sykkelparkering og garderober. Har du lyst til å trene i idrettshallen, på styrkerommet eller i spinningsalen så har vi et mangfoldig aktivitetstilbud i Storebrand Arena! Hos oss er kontoret også et videre begrep - mange oppgaver løses på hjemmekontor eller andre passende steder. Hvordan dette skjer i praksis avhenger av teamet du jobber i og kan endre seg over tid. Vi har en svært god pensjonsavtale for alle ansatte, gode forsikringsordninger og i tillegg til mulighet for boliglån med gode renter. Vi er også opptatt av din helse og har gode avtaler hos blant annet lege, fysioterapeut, psykolog og tannlege.

Høres dette interessant ut, ikke nøl med å legge inn en søknad og en cv..

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, ta kontakt med:

  • Margrethe Assev, kommunikasjonsdirektør, tlf: 951 55 056

Søknadsfrist 15. august 2022. Søknader behandles fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Storebrand samarbeider med Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

SØK HER

Powered by Labrador CMS