STILLING LEDIG:

Wolt søker kommunikasjons­­direktør

Vil du lede kommunikasjon i Europas raskest voksende tech-selskap?

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Wolt er et teknologiselskap som gjør det enkelt for kunder å bestille mat og varer levert hjem på døren innen 30 min. Wolt samarbeider med over 40 000 restaurant- og butikkpartnere, samt med over 100 000 budpartnere i 23 land og +180 byer. I Norge er Wolt i seks byer nærmere bestemt Oslo, Bergen. Stavanger, Sandnes, Trondheim og Tromsø. Vi har bransjens høyeste ratede app (iOS og Android) og Wired har kåret Wolt til en av de ''hotteste oppstartsbedriftene i Europa.' Vi har samlet inn mer enn 7 milliarder kroner i finansiering fra anerkjente investorer, som blant annet ICONIQ Capital, Tiger Global, DST, Prosus, KKR, Coatue, 83North, Goldman Sachs, Highland Europe og EQT Ventures & EQT Growth.

Ønsker du en nøkkelrolle i Europas raskest voksende tech-selskap? Har du lyst til lede og og utvikle en mediestrategi i et ungt selskap, som opererer i en ny bransje og med en ny forretningsmodell?

Wolt søker nå etter en handlekraftig kommunikasjonsdirektør som skal lede selskapets kommunikasjonsaktiviteter i Norge.Wolt gjør hverdagen enklere for tusenvis av nordmenn i samarbeid med våre restaurant- og butikkpartnere. Oppgaven til vår nye kommunikajsonsdirektør blir å synliggjøre Wolts positive effekter for samfunnet. Vi ønsker å ta en aktiv rolle i samfunnsdebatten gjennom en åpen og offensiv kommunikasjon. Synes du dette er spennende? Hvis du i tillegg ønsker å jobbe i et pulserende og internasjonalt miljø, bør du lese videre!

Vi søker en kommunikator med erfaring fra strategisk kommunikasjon, samfunnskontakt og krisekommunikasjon. Kommunikasjonsdirektøren vil få totalansvaret for kommunikasjon og PR i Norge. Stillingen vil være lokalisert i Oslo, men være en del av kommunikasjonsteamet i Helsingfors. Du vil bli en del av et internasjonalt team som hjelper Wolts 23 land med å håndtere PR, ivareta selskapets omdømme og lede kommunikasjonsinitiativ på tvers av forretningsområder. Du vil i sitte i ledergruppen i Norge, og jobbe tett med General Manager Norway, Elisabeth Haga Stenersen.

For å gi deg bedre informasjon som kandidat har MeyerHaugen spilt inn en podcast som supplement til denne stillingsannonsen. I podcasten intervjues Elisabeth Haga Stenersen, General Manager Norway om hennes forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben. Hør den her.

Noen av arbeidsoppgavene som venter deg i denne stillingen:

  • Utvikle selskapets kommunikasjonsstrategi og ha ansvar for det strategiske og praktiske pressearbeidet
  • Kartlegge relevante medier og interessenter og utvikle planer for å engasjere disse
  • Gi ekspertråd og strategisk råd i krisesituasjoner
  • Samarbeide med eksterne kommunikasjonspartnere
  • Holde en god dialog med interne og eksterne interessenter
  • Bygge og vedlikeholde sterke relasjoner med viktige mediekontakter.
  • Lede selskapets PR- og kommunikasjonsarbeid med formål om å informere og skape engasjement rundt Wolt
  • Lage en strategi og proaktivt jobbe med å få frem de positive effektene Wolt har for samfunnet
  • Identifisere arenaer hvor Wolt burde være tilstede

Vi tror du lykkes best i denne rollen, om du har følgende erfaringer:

  • Du har gjerne mer enn fem års erfaring fra et byrå eller som journalist, eller du har jobbet med kommunikasjon og PR i et internasjonalt selskap
  • Du har gjerne et godt og etablert nettverk i Medie-Norge og andre relevante miljøer
  • Du elsker å skrive og er flytende i både norsk og engelsk
  • Du mestrer stress og har gode prosjektlederevner som gjør at du kan håndtere mange baller i luften samtidig
  • Du er tilgjengelig for å reise, også til utlandet, med jevne mellomrom
  • Du liker å utfordre etablerte sannheter

Wolts løfte til deg:

Hos Wolt får du mulighet til å påvirke selskapet. Du vil få mulighet til å bygge rollen og utvikle deg. Vil tilbyr kontorlokaler i hjertet av Oslo sentrum, konkurransedyktig lønn og aksjeopsjoner samt et sosialt og faglig dyktig miljø.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS