STILLING LEDIG:

Pølse i brød med litt forskjellig tilbehør

Godt.no (VG) søker matjournalist med videoforståelse

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 06. desember

Om arbeidsgiver:

VG logo

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Skjønner du journalistikk, har interesse for mat og peiling på video? Da kan dette være drømmejobben for deg.

Godt.no er Norges største matside, og en del av VG. Nå trenger vi en reporter til ett års vikariat.

Alle er opptatt av mat på en eller annen måte. På Godt.no er vi opptatt av maten leserne lager hjemme. Oppskrifter, aktuelle saker, spennende trender og ingredienser, tester eller tips og triks.

Mye av innholdet vårt har lang levetid, og vi jobber mye med søkemotoroptimalisering (SEO). Dette arbeidet vil vi ha stort fokus på også fremover, og forståelse og interesse for dette vil være viktig for vår nye kollega.

Kan du i tillegg filme og redigere videoer , høres det ut som en match. Spesielt om du henter inspirasjon fra TikTok heller enn lineær-TV, og skjønner hvordan innholdet kan fly på sosiale medier.

Det betyr ikke at du trenger å være en kløpper i Final Cut eller Premiere - om du er nysgjerrig på hvordan AI kan klippe og tekste for deg, kan du nå like langt.

Den vi ser etter følger med på hva som rører seg, fanger opp mattrender og har kreative ideer til innhold som engasjerer leserne våre. Å forstå data, og sette inn kreftene der de trengs mest, vil være viktig.

Tempoet er høyt, og selv om vi er et lite team ligger det mye styrke i godt samarbeid, stå-på-vilje og fleksibilitet. Dette er kvaliteter vi vil se etter hos dere som søker.

Du må også forstå hvordan innholdet på Godt skiller seg fra våre ikke-redaksjonelle konkurrenter, og kjenne til allmenne presseetiske regler.

Som journalist på Godt er du ansatt i VG, og innholdet vil bli publisert både på Godt og VGs flater. Godt er en del av VGs Nisje-avdeling, som også er ansvarlige for MinMote, Tek, Dine Penger og Vektklubb.

Personer med mangfoldskompetanse oppfordres til å søke.

Oppstart: Januar 2024.

Kontaktinformasjon

Har du lyst til å vite mer? Ta gjerne kontakt med:

  • Atle Jørstad Wergeland, leder for Godt, tlf. 992 45 009 / e-post: atlej@vg.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS