STILLING LEDIG:

Medier24 søker sjefredaktør

Vi søker nå en uredd og ambisiøs sjefredaktør med stor interesse for medier og journalistikk. Er det deg?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. mai

Om arbeidsgiver

Medier24 er en nettavis som skriver om medier, journalistikk, kommunikasjon, sosiale medier og teknologi, med mer. Vi vil dekke både tradisjonelle medier, digitale kanaler og ikke minst sosiale medier. Nettstedet vil også omtale kommunikasjon i et utvidet begrep - det være seg PR, politisk kommunikasjon eller nye former for reklame. De siste to årene har virksomheten utvidet med nettavisene KOM24 og SALG24.

Det startet med en laptop på kjøkkenbordet – i dag er vi ca 18 medarbeidere fordelt på tre nettaviser og et salgs- og markedsbyrå. Tjuefire-konsernet er i kraftig vekst og har store ambisjoner for fremtiden. Nå søker vi en uredd og ambisiøs sjefredaktør.

Vi er landets største og viktigste nettavis for mediebransjen. Det er vi stolte av, men vi gir oss ikke med det. Dagens redaktør går over i rollen som administrerende direktør for å bruke mer tid på forretningsutvikling. Den nye sjefredaktøren skal løfte vår journalistikk med enda mer kritisk blikk på bransjen.

Du må ha solid presseetisk forståelse og tørre å stå i tøffe tak når vi retter kritisk søkelys mot mediebedrifter med sterke personligheter.

Den vi ser etter har stor interesse for medier og journalistikk. Du har gjerne redaktørerfaring fra før, men like viktig er din personlighet og brennende engasjement for å lykkes gjennom å lede en gjeng med stort hjerte for det de driver med.

Stå-på-vilje, kreativitet og humør er viktige verdier hos oss. Vi har det gøy på jobb, snur oss raskt og tar i et tak alle sammen når det trengs.

Vi er opptatt av at du skjønner vår digitale verden og bidrar til utvikling av produktene våre. Du har en skarp penn som fører til debatt og temperatur.

Som sjefredaktør i Medier24 er du også ansvarlig redaktør for SALG24 og KOM24, som har egen redaktør som rapporterer til sjefredaktøren.

Kontaktinformasjon

Høres dette spennende ut er du velkommen til å kontakte Visindi ved:

  • Mads Yngve Storvik, tlf: 900 45 079
  • Mona Wille, tlf: 402 15 106
  • Benedicte Andersen, tlf: 478 21 687

SØK HER

Powered by Labrador CMS