STILLING LEDIG:

Mindshare søker innsiktsrådgiver

Vi søker en ny innsiktsrådgiver på teamet. I tillegg til denne stillingen ser vi også etter en innsiktsrådgiver til et vikariat.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mindshare er et globalt medie- og kommunikasjonsbyrå som jobber med et bredt spekter av oppgaver innen kommunikasjon. Vårt mål er alltid å skape mest mulig effekt for våre kunder, og derfår står data, innsikt og teknologi sentralt i alt vi gjør. Blant kundene våre finnes både utfordrere og markedsledere, lokale bedrifter og internasjonale aktører med aktiviteter over hele verden.

Mindshare har et faglig sterkt miljø som i det siste har vunnet internasjonale priser med ledende bruk av data og AI i markedsføring, og vi har teknologiske partnerskap med ledende aktører som Google, Facebook og Microsoft.

Mindshare har den senere tiden styrket sin kompetanse innen målgruppeinnsikt, merkevareanalyse, merkevarestrategi og effektmåling. Vi har utviklet våre egne verktøy, modeller, analyser og benchmarks over en lenger periode og opplever nå er stor økning i interesse på dette området. Derfor ønsker vi en ny innsiktsrådgiver på teamet. I tillegg til denne stillingen ser vi også etter en Innsiktsrådgiver til et vikariat med oppstart snarest med varighet til september 2022.

Hvem er Mindshare?

Mindshare har de siste årene utviklet seg fra å være et tradisjonelt mediebyrå til å være et byrå som jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor kommunikasjon.

For å vise riktig innhold i kundereisen, må vi forstå helheten mellom alle kanaler, og det gjør oss i stand til å hjelpe våre kunder med å øke verdien av sine merkevarer.

Blant kundene våre finnes både utfordrere og markedsledere, lokale bedrifter og internasjonale aktører med aktiviteter over hele verden.

Mer om stillingen som innsiktsrådgiver

Målet er alltid å skape effekt for kundene våre, og da er vi avhengig av innsikt og analyser som kan støtte opp om beslutninger og dokumentere effekten av investeringene. Stillingen vil hovedsakelig jobbe med tre ulike områder: målgruppe, merkevare og effekt.

Målgruppeinnsikt: Du vil få ansvaret for å beskrive og utvikle målgrupper, enten gjennom eksisterende datakilder eller innhente nye undersøkelser. Du må derfor kunne anbefale ulike metoder for å forstå markedets potensiale, forbrukerens kjøpsprosess, drivere, barrierer, og medievaner.

Merkevareanalyse: Du har et hjerte for merkevarebygging som fundament for strategi, og evner å analysere en merkevares styrke, svakheter og posisjon, samt utvikle merkevarestrategi.

Effektmåling: Du er lidenskapelig opptatt av å skape og måle effekt. Du bør her kjenne til ulike metoder for å måle effekt, og kunne anbefale riktig metoder basert på målsetningene til kampanjen. Du evner å analysere resultater og tar høyde for et kompleks medielandskap og eksterne faktorer.

Du vil få ansvar for egne kunder og vil jobbe tett sammen med vårt kundeteam og kundens markedsavdeling.

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller Master i markedsføringsrelaterte fag eller statistikk
 • Helst erfaring fra byrå, analyseinstitutt og/eller markedsanalyse
 • God kunnskap i SPSS og Excel er en fordel
 • Kjennskap til Forbruker&Media og AdDynamix/Wizzad eller tilsvarende er en fordel

Personlige egenskaper:

 • Evne til å omgjøre data til innsikt, og innsikt til strategi på en objektiv måte: Du evner å omsette innsikt til verdifulle råd og bidra i strategiprosesser
 • Evner å gjøre ting enkelt. Du vil ofte jobbe med store og komplekse datasett som skal omgjøres til lett forståelige rapporter.
 • Sterke analytiske evner: Spesielt legges det vekt på kvantitative ferdigheter og evne til å strukturere store datamengder systematisk.
 • Nysgjerrig og engasjert med ønske om å skape og utvikle tjenestene våre: Du evner å tenke nytt, utfordre status quo, du tør å stille spørsmål og er opptatt av faget.
 • Selvgående: Evner å tenke selv og lede egne prosjekter
 • Gode kommunikasjonsevner, norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Gode samarbeidsevner og ønske om å være en del av et team

Hva kan vi tilby?

I Mindshare vil du få en variert hverdag med hyggelige og sosiale kolleger, interessante kunder og et godt arbeidsmiljø hvor engasjement og kreativitet blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et innovativt fagmiljø med stort rom for faglig utvikling. Mindshare er opptatt av å ha et sosialt og godt arbeidsmiljø, så vi legger vekt på dine sosiale evner og kjemien vi har med deg.

Vi holder til i sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum. Mindshare har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Lønn etter avtale. Tiltredelse snarest.

Mindshare er en global virksomhet med mer enn 7 000 ansatte i 86 land. Vi har rundt 45 ansatte i Oslo, og rundt 175 ansatte i Norden. Vi kjennetegnes av sterk lokal forankring i hvert marked, kombinert med et internasjonalt nettverk av ressurser, verktøy, arbeidsmetoder og infrastruktur.

Dette gjør oss i stand til å levere godt både på lokale kunder, samt på internasjonale kunders behov. Mindshare deler kompetanse og ressurser både på nordisk nivå og globalt, og deler best practice og gode caser til felles nytte.

Kontaktinformasjon:

 • Christian Nordby Bø, Analysesjef / tlf: 930 68 685

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil håndteres fortløpende.
SØK HER

Powered by Labrador CMS