STILLING LEDIG:

Flytoget søker innholds­­produsent

Motiveres du av å lage engasjerende digitalt innhold? Er du kreativ, god på bilde- og videoproduksjon, elsker sosiale medier og er opptatt av kvalitet? Da må du lese videre!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Flytoget har kjørt raske tog til og fra Oslo lufthavn siden 1998. Vårt mål er å tilby verdens beste og enkleste reise, med vekt på sikkerhet, punktlighet og service. Flytoget har noen av Norges mest fornøyde kunder – omtrent syv millioner i året i et normalår.

Flytoget har lenge jobbet med ulike temaer innenfor bærekraft, og vi har et bevisst forhold til hvordan bærekraft inngår i vårt samfunnsoppdrag. Flytoget har en tydelig strategi som blant annet innebærer at vi skal ha Norges stolteste medarbeidere.

Flytoget er et selvstendig selskap eid av Nærings- og fiskeridepartementet. Vi har god lønnsomhet og har levert over 1,6 milliarder kroner i utbytte til staten. Vi har bidratt til at over 70 % av de som skal til Oslo lufthavn reiser kollektivt, og har mål om at det skal bli enda flere. Derfor har vi kjøpt inn åtte nye togsett som skal fases inn i løpet av 2022.

Mer om Flytoget, vårt arbeid med bærekraft og hva vi driver med kan du lese på www.flytoget.no

Motiveres du av å lage engasjerende digitalt innhold? Er du kreativ, god på bilde- og videoproduksjon, elsker sosiale medier og er opptatt av kvalitet? Da må du lese videre!

Flytoget ser etter en innholdsprodusent som skal bidra til å videreutvikle vår digitale innholdssatsning i sosiale medier. Dette er en sentral rolle i et entusiastisk markedsteam med høyt arbeidstempo, store ambisjoner og veldig gode kollegaer. Du vil få gode utviklingsmuligheter for å bli best mulig i jobben din.

Om stillingen

Flytoget har en av Norges sterkeste merkevarer, og på Norsk kundebarometer er vi tidenes mestvinnende selskap. Vi ønsker å tilby de reisende verdens beste og enkleste reise.

Derfor er innovasjon en av våre verdier, og vi jobber knallhardt med små og store innovasjoner som kan gjøre Flytoget enda mer attraktivt i markedet. For å sikre at kundene våre får vite om dette, ser vi nå etter en innholdsprodusent som skal hjelpe oss med å få økt effekt av kampanjer og aktiviteter i sosiale medier. Alt innhold skal produseres i henhold til merkevaren Flytoget, med en høy kvalitet tilpasset våre ulike målgrupper og kanaler.

Vi kan tilby deg en spennende rolle i en entusiastisk, energisk og sosial kommersiell avdeling, hvor vi er lidenskapelig opptatt av å skape gode kundeopplevelser for Flytoget som en premium merkevare. Det er kort vei fra idé til gjennomføring, og hos oss vil du være like mye ute på tog og i kundemøter, som inne på kontoret foran PC-en.

Dette innebærer:

 • Idéutvikling og planlegging av innhold til sosiale kanaler
 • Bidra til å videreutvikle Flytogets Instagramkanaler: Flytoget og Studentfluencer
 • Tekst, video- og bilderedigering, samt publisering i ulike kanaler
 • Ansvar for kundedialogen på Facebook og Instagram
 • Oppfølging og optimalisering for å styrke Flytoget og Flytoget Media sin posisjon i organisk søk
 • Produksjon av grafisk materiell og sikre at Flytogets merkevaremanual overholdes

Hvem ser vi etter?

Du er detaljfokusert, opptatt av å lage godt og engasjerende innhold og drives av å se resultatene av det du gjør. Du trives godt med kameraet i hånden, har øye for detaljer, og bruker innsikt og analyse for å kontinuerlig identifisere og forbedre det du gjør. Du har gode tekniske ferdigheter innen foto-, video- og tekstredigering, og er interessert i trender og utvikling innen sosiale medier og digital markedsføring.

Personlige egenskaper vi setter pris på:

 • Nysgjerrighet og høye ambisjoner
 • Initiativrik og resultatorientert
 • Selvstendig fagnerd, som elsker å tilegne seg ny kunnskap og oppdatere seg på trender
 • Glad i å jobbe i team og skape resultater sammen med andre
 • Lidenskapelig opptatt av kundens behov, og bruker aktivt innsikt for å identifisere nye muligheter og forbedre det vi allerede gjør

Erfaring og kvalifikasjoner:

 • Relevant utdannelse innen markedsføring eller kommunikasjon
 • Svært gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk
 • Erfaring med innholdsmarkedsføring i digitale kanaler og sosiale medier, samt ulike publiseringsverktøy, eller kan vise til egen relevant portefølje/prosjekter

Vi oppfordrer nyutdannede og deg med stor interesse for markedsføring og sosiale medier til å søke.

Vi tilbyr:

 • Hyggelige og hjelpsomme kolleger som er lidenskapelig opptatt av å skape gode kundeopplevelser
 • Bedriftsidrettslag og mange morsomme arrangementer gjennom året
 • Panoramautsikt over alle togsporene på Oslo S i Banebygget
 • Mulighet for hjemmekontor
 • Juletrefest med sjokoladefontene
 • Mulighet til å kjøre Norges eneste hurtigtog så ofte du vil
 • Stor takhøyde og stort mangfold
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, treningsavtale og subsidierte fribillettordninger

Arbeidsmiljø og mangfoldighet

I Flytoget er vi et mangfoldig miljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse og er opptatt av å spille hverandre gode. Vi vet at et stort mangfold blant våre ansatte er en stor styrke for oss, og er derfor opptatt av å sikre mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønnene, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Vi gleder oss til å lese din søknad!

SØK HER

Powered by Labrador CMS