STILLING LEDIG:

DEFA søker Content Marketing Manager

Vil du jobbe med historiefortelling og merkevarebygging i et globalt perspektiv?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Billingstad

Søknadsfrist: 10. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

DEFA er et norsk teknologi- og produksjonsselskap som er markedsledende i utvikling, salg og markedsføring av egenutviklede løsninger. Vårt mål er å gjøre menneskers hverdag enklere og mer miljøvennlig ved å bidra til at de kan bruke energi mest mulig effektivt. Våre produkter og tjenester forbedrer måten folk lader og forvarmer sine kjøretøy, og hvordan de lyser opp sine bygninger og veier. Vi fortsetter å utvikle vårt tilbud ved å fokusere på kontinuerlig forbedring og innovasjon.


DEFA er et norsk selskap med 400 ansatte på 3 kontinenter. Med innovative teknologiske løsninger bidrar vi til at folk kan bruke energi mest mulig effektivt. Vi vokser i både eksisterende og nye markeder, og søker derfor etter en Content Marketing Manager, som kan hjelpe oss å fortelle verden om DEFA.

Kort om oppgaven:

Kommunisere og posisjonere våre produkter i ulike markeder. Du vil ha rollen som redaktør for defa.com, og bidra til å gjøre oss synlige og relevante for enda flere i sosiale medier. Du vil samarbeide tett blant annet med Group Marketing Manager, produktsjefene og de lokale markedsføringsteamene.

Kort om deg:

Du liker å skrive historier og tekster av høy kvalitet, og du forstår viktigheten av å tilpasse innhold til ulike kanaler og målgrupper. Du er en kreativ tenker med et strategisk sinn, med utdannelse innen digital markedsføring, reklame eller journalistikk. God kjennskap til Wordpress og ulike medieplattformer, i tillegg til erfaring fra Google Analytics/SEO/SEM, er nødvendig. Du kan administrere ulike prosjekter samtidig, og du snakker/skriver engelsk flytende.

I DEFA kan du være med å bygge en spennende og internasjonal merkevare fra innsiden.

Kontaktinformasjon:

  • Unni Amundsen, tlf: 320 677 00

Send CV og søknad til [email protected] innen 10. oktober 2021.

Søknader vurderes forløpende.

Powered by Labrador CMS