STILLING LEDIG:

gruppebilde Admirate
Team Admirate, Oslokontor

Admirate søker vår neste Growth Marketer / Markedsførings­spesialist

Admirate søker vår neste Growth Marketer, for å akselerere våre kunders vekst.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Hjemmekontor: Hybrid

Om arbeidsgiver:

Admirate er et Growth Agency, eller vekstbyrå på norsk om du vil, og jobber med norske og internasjonale kunder. Det kan være start-ups, scale-ups eller mer modne selskaper. Vår rolle hos våre kunder er rådgivere og forretningskonsulenter som hjelper våre kunder å vokse.

Fokus er på Norden, og Nederland der vi har drevet virksomhet gjennom vårt nederlandske selskap siden 2022. Vi er tilstede i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Nederland.

Vi bistår norske selskaper som vil vokse på tvers av grenser. Utenlandske selskaper hjelper vi inn i det norske- og de andre nordiske markedene.

Hjemmeside: https://admirate.no

Hva vi ser etter

Vi er på utkikk etter deg som har minimum 2 års jobberfaring. Denne rollen krever at du er svært analytisk anlagt og glad i tall.

Du bør beherske Google Marketing Platform (Analytics, Ads, Tag Manager, Looker Studio, ++). Det er en fordel om du har kjennskap til programmatisk og Marketing Automation.

I tillegg til høyt nivå på norsk muntlig og skriftlig, eventuelt et annet skandinavisk språk, må du beherske engelsk meget godt. Vi ser etter deg som har passion for faget og ønsker å ta neste steg i din karriere.

Arbeidsoppgaver

I rollen som Growth Marketer hos oss i Admirate, vil du få en unik mulighet til å hjelpe selskaper å vokse. Ditt fokus vil være å grave dypt i data for å avdekke innsikter som kan drive våre kunders vekst. Hos oss vil du bli en del av et team som støtter hverandre, deler kunnskap og verdsetter godt arbeidsmiljø.

Du vil få sjansen til å jobbe bredt med analyse, vekststrategier, rådgiving og digital markedsføring.

En viktig del av jobben vil være å forstå våre kunder, deres behov og hjelpe dem med å nå sine mål. Dette er en fantastisk mulighet til å utvikle dine ferdigheter og videreutvikle din lidenskap for vekst og markedsføring.

Vi ser etter deg som er nysgjerrig, kreativ og ikke redd for å dele dine ideer! Hvis du er klar for en rolle hvor du kan vokse, lære og gjøre en reel forskjell, vil vi ha deg med på laget.

Vi tilbyr

  • Varierte arbeidsoppgaver for ulike kunder
  • Hele 6 ukers ferie
  • Kickoff i utlandet (2 ganger i året)
  • Pensjonsforsikring i Storebrand
  • Ekstra helseforsikring i If
  • Kantineordning

Dette er vår visjon: We help companies and people reach their full growth potential.

I kjernen handler det om at vi er bevisst på at vi jobber med mennesker, både hos våre kunder og internt. Derfor er det viktig for oss at du trives med å jobbe med å utvikle deg selv og få frem det beste i andre.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om stillingen, ta kontakt:

+47 225 36 001 / hei@admirate.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS