STILLING LEDIG:

Corporate Communications søker rådgiver

Brenner du for å kommunisere komplisert innhold på en god og visuell måte? Og evner du å redusere fem sider med tekst til en forståelig slide? Da er du den vi ser etter!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 20. august

Om arbeidsgiver:

logo

Corporate Communications (CC) er et rådgivningsselskap som bistår ledelsen i norske og internasjonale selskaper, offentlige virksomheter og interesseorganisasjoner med en rekke tjenester innen kommunikasjon. 

Corporate Communications (CC) søker etter en grafisk rådgiver til vårt lag av dyktige og hyggelige mennesker. Du kan for eksempel være grafisk designer i bunn, men ha stor interesse og forståelse for samfunn og omverden og være i stand til å gi gode råd, eller du kan ha en annen utdannings-/yrkesbakgrunn og være dyktig på grafisk design.

CC er et rådgivingsselskap som bistår ledelsen i spesielt selskaper og interesseorganisasjoner med strategisk og operativ kommunikasjon. Vi mener at rådgiverne som utvikler strategien også er best egnet til å bistå med å iverksette den. Derfor arbeider vi i små team av rådgivere som følger kunden og hvert enkelt oppdrag fra A til Å. Det innebærer også å designe opp sluttproduktet for en kunde, som hos oss ofte er kvartalspresentasjoner, års-/bærekraftsrapporter, selskapspresentasjoner og innhold til sosiale medier.

Stadig flere av våre kunder har behov for produksjon av innhold, så vi ser etter deg som har samfunnsinteresse og forretningsforståelse kombinert med kompetanse og erfaring innen design og innholdsproduksjon. Du liker også å omgås mennesker som utfordrer deg i et lærerikt miljø.

Vi ser etter deg som:

  • har høyere utdanning og ca. 1-5 års relevant arbeidserfaring, gjerne innen design og innholdsproduksjon
  • synes det er gøy å lage presentasjoner, rapporter, innhold til sosiale medier og andre visuelle produkter
  • har erfaring fra design av årsrapporter, kvartalsrapporter o.l.
  • behersker Adobe Creative Suite og MS Office-programmene godt
  • trives med å tenke kreativt, men samtidig har sterk sans for struktur og orden
  • har solide analytiske og strategiske evner
  • viser sterk interesse for samfunn, økonomi og politikk og brenner for kommunikasjon
  • elsker å skrive, både på norsk og engelsk

I CC vil du bli en del av et fagtungt miljø innen virksomhetskommunikasjon, finansiell kommunikasjon, bærekraftkommunikasjon, politikk og samfunnskontakt. Vi kan tilby en skikkelig hyggelig arbeidsplass og en spennende, utfordrende og fleksibel jobbhverdag. Avhengig av bakgrunn og kompetanse, vil du bli ansatt som konsulent eller rådgiver.

Kontaktinformasjon:

Søknadstekst og CV sendes til karriere@corpcom.no.

Powered by Labrador CMS