STILLING LEDIG:

Stiftelsen Fritt Ord søker kommunikasjons­rådgiver

Vi ser etter en utadvendt, idérik og ryddig person med evne til å arbeide både systematisk og selvstendig, og til å ha mange prosjekter gående samtidig.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 21. Mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Fritt Ord er en allmennyttig privat stiftelse som arbeider for å fremme ytringsfrihet, offentlig debatt, kunst og kultur.

En stiftelse arbeider på andre måter enn en aktivist- eller interesseorganisasjon. Vi jobber først og fremst gjennom å være med på å finansiere andres ideer, prosjekter og initiativer. Fritt Ord bidrar til og initierer tiltak som kan tilføre samfunnet og borgerne kunnskap og refleksjon.

Fritt Ord mottar flere enn 3000 søknader årlig og deler ut mellom 100 og 120 millioner kroner i bevilgninger. I tillegg til bevilgninger etter søknad har Stiftelsen Fritt Ord en rekke egne initiativer både i Norge og internasjonalt.

Stiftelsen Fritt Ord består av et styre med syv medlemmer og en administrasjon med 9,5 årsverk.

Du vil arbeide hovedsakelig med kommunikasjon til offentligheten om Stiftelsen Fritt Ords mange prosjekter, bevilgninger og satsinger. I tillegg vil du få ansvar for enkelte konkrete prosjekter som er stiftelsens initiativ.

Vi ønsker søkere med høyere utdannelse og minst 3-5 års arbeidserfaring fra journalistikk og/eller kommunikasjon. Du må kjenne norsk offentlighet og kultur- og samfunnsliv godt. Du må også være svært god i norsk og engelsk muntlig og skriftlig. Personer med etnisk minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

Hvis du har spørsmål om stillingen, bruk samme e-postadresse (ikke mobil eller SMS). Fritt Ords nettsider gir deg mer informasjon om stiftelsen.

CV og søknad sendes til [email protected]
Søknadsfrist: 21.05.21, kl 15.00

Powered by Labrador CMS