Fra venstre: Ansattrepresentant i Wera Ann-Christin Tjønnås Berget, tidligere eier i Wera Jan Gundersen, styreleder i Wera Bjørn Richard Johansen, eier i Wera Dag Brekke-Rasmussen, konserndirektør i Pancom Frederic Kristoffersen, daglig leder i Wera Kjersti Hole Haatveit, daglig leder i Pancom Ole André Risnes, eier i Pancom Tobias Amundsen og eier i Wera Jan Kenneth Walmann.

Landets eldste kommunikasjonsbyrå får inn nye folk på eiersiden

– Å få Pancom inn på eiersiden vil tilføre oss verdifull strategisk kompetanse innen forretningsutvikling, økonomi og ledelse

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Strategisk og digital kommunikasjon blir bare viktigere og viktigere i næringslivet, organisasjonslivet og i offentlig sektor. Når vi fikk muligheten til å gå inn som eier i Wera AS som følge av et generasjonsskifte var valget riktig og spennende, sier Frederic Kristoffersen som er konserndirektør i Pancom AS i en pressemelding.

– Pancom er synonymt med vekst

Det digitale kommunikasjonshuset, reklamebyrået og trykkeriet Wera AS, som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde, har fått Pancom AS inn som eier. Selskapet, som trolig er landets eldste i sin bransje, ble etablert i 1895.

Pancom AS er et konsern med fokus på aktivt eierskap i små- og mellomstore bedrifter innenfor bygg-, anlegg og eiendom (BAE-sektoren), samt rådgiving, regnskap og økonomi og forretningsutvikling i Sørøst Norge. Pancom AS ble stiftet i 2014, med en samling av en rekke bedrifter og eiendomsselskaper innenfor denne sektoren, og har utviklet seg siden dette til en betydelig aktør i Vestfold, Buskerud og Telemark.

Pancom kjøper 20 prosent av aksjene i Wera AS. Samtidig flytter selskapet inn i den nye miljøbygget i Vipevegen på Vallermyrene. Strategi og kommunikasjon knyttet til bærekraft blir et viktig satsingsområde for Wera fremover.

– Pancom er synonymt med vekst i vår region og å få Pancom inn på eiersiden vil tilføre oss verdifull strategisk kompetanse innen forretningsutvikling, økonomi og ledelse, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit i pressemeldingen

– Ved at vi styrker eiersiden med å ha Pancom på laget er vi enda bedre rustet til å møte morgendagens krav og forventninger fra våre kunder, sier hun.

Flytter inn i nytt bygg

Hun sier at å få Pancom inn som eier gjør at de i enda større grad kan rigge seg for vekst i et marked preget av COVID-19.

– Vi har et godt team av medarbeidere og et bredt utvalg av kunder innen privat og offentlig sektor. For oss er det et viktig mål å ta en sterk posisjon innen vår bransje i Telemark og Vestfold i årene fremover. Grunnlaget for vekst er å ha gode eiere, en klar strategi og dyktige medarbeidere, sier Kjersti Hole Haatveit.

Wera AS økte omsetningen fra 14,1 millioner kroner i 2018 til 18,5 millioner i 2019.

– Vi satser videre og er full av forventing til 2021 til tross for at COVID-19 situasjonen preger oss alle. Vi har nettopp flyttet inn i nye lokaler der vi har trykkeri i første etasje og reklamebyrå i andre etasje. Det har blitt et kreativt og flott bygg hvor miljø og bærekraft har stått i fokus når vi har planlagt bygget, sier Hole Haatveit.

Powered by Labrador CMS