STILLING LEDIG:

Nucleus søker analytiker, kommunikasjons­­rådgiver, filmmedarbeider, utvikler og trainee

Nucleus søker flere rådgivere og spesialister til flere nye stillinger: analytiker, utvikler, trainee, kommunikasjonsrådgiver og video/foto-medarbeider. Vil du jobbe i byrået som i år ble kåret til Nordic Agency of the Year i Sabre Awards? Nå har du muligheten!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og trainee

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Nucleus er et fullservice PR- og kommunikasjonsbyrå, etablert i 1994, som holder til i Oslo sentrum. Vi har stor samfunnsforståelse og jakter alltid ny kunnskap. Det er egenskaper som er viktige, i en tid preget av raske teknologiskift og gjennomgripende samfunnsendringer.

Vi tror på verdien av tillit. Tillit er en forutsetning for at virksomheter skal lykkes, og riktig kommunikasjon er avgjørende for å skape tillit.

Om arbeidsgiver

Nucleus er et fullservice PR- og kommunikasjonsbyrå som holder til i Oslo sentrum. Vi er i 2021 kåret til Nordic Agency of the Year av prestisjetunge PRovoke Media/Sabre Awards.

Nucleus opplever en stor økning av oppdrag og nye kunder, og inviterer derfor flere dyktige og ambisiøse mennesker til flere, nye og spennende stillinger i byrået. Vi søker etter en kommunikasjonsrådgiver, en analytiker med kommersiell teft, en foto- og filmmedarbeider, en fullstack utvikler og en trainee.

Vi er et byrå der det er spennende å arbeide. En stor variasjon i kunder, bransjer og oppdragstyper gir varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi leverer i hele spennet fra kriserådgiving og medietrening til kampanjer og prosjekter med unike perspektiver som vinner gull i internasjonale konkurranser. Vi oppfordrer personer med minoritetsbakgrunn til å søke.

For å vokse sammen med oss søker vi:

Kommunikasjonsrådgiver (samfunnskommunikasjon)

Vi ser etter en strategisk kommunikasjonsrådgiver med operativ erfaring, gjerne fra samfunnskommunikasjon, til freelance-oppdrag eller fast stilling hos oss. Vi tror du har noen års arbeidserfaring, men du kan også bli vurdert om du er nyutdannet med riktig bakgrunn og kompetanse. Det er en fordel med erfaring fra byutvikling, kollektiv- eller samferdselssektoren, men det er ikke et krav.

Send inn søknad med CV til [email protected] og merk den med «Kommunikasjonsrådgiver samfunnskommunikasjon».

Analytiker/rådgiver

Vi søker deg med god metodekompetanse på statistikk, analyser og datadrevet beslutningsstøtte til en nyopprettet stilling som analytiker/rådgiver. Du må ha dokumentert kompetanse på metode/statistikk og kunne anvende kompetansen til å designe og gjennomføre statistiske analyser. Du må også se den forretningsmessige verdien i analysene og være i stand til å forstå, tolke og bruke resultatene knyttet til våre kundeleveranser.

Send inn søknad med CV til [email protected] og merk den med «Analytiker/rådgiver».

Foto- og filmmedarbeider

Vi søker deg med erfaring fra å stå bak kamera på film- og fotoproduksjoner og som kan etterarbeid, herunder klipp, grafikk og så videre. Det er også positivt at du har gode evner som prosjektleder, er god til å finne locations, caste og holde orden på sett. Du trenger ikke være fullstendig utlært, men du må ha et godt øye for det visuelle, klare å jobbe med flere prosjekter samtidig og jobbe godt selv når deadliner kommer tett.

Send inn søknad med CV til [email protected] og merk den med «Filmmedarbeider».

Fullstack utvikler

Vi ser etter en utvikler som behersker kode og som er fascinert av å lage digitale løsninger fra bunn, samtidig som du trives med å bruke av etablerte publiseringsverktøy og malverk. Du kan være nyutdannet, selv-utdannet eller ha noen års erfaring. Det som betyr noe, er at du lever og ånder for å utvikle digitale løsninger.

Send inn søknad med CV til [email protected] og merk den med «Utvikler».

Trainee

Vi søker en nyutdannet, kreativ og fremoverlent person med en svært god penn. Som person liker du å utarbeide kreative konsepter, skrive både copy og artikler og er et ess på grammatikk. Vi tror du er sulten på å lære og trigges av varierte utfordringer.

Send inn søknad med CV til [email protected] og merk den med «Trainee».

Du kan lese mer om stillingene her.

Kontaktinformasjon:

  • Axel Revheim, byråleder, tlf: 450 27 878 / e-post: [email protected]
  • Kyrre Equist-Hansen, leder for innhold, kreativitet og annonsering, tlf: 992 18 305 / e-post: [email protected]
Powered by Labrador CMS