STILLING LEDIG:

Foodora søker Senior PR and Communications Manager

Er du en sterk kommunikator som drives av å endre folks perspektiver? Ønsker du å jobbe i et dynamisk, internasjonalt miljø med et av Nordens raskest voksende merkevarer? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

foodora er Nordens største matleveringsselskap og et datterselskap av Delivery Hero, basert i Berlin, som opererer i over 40 land over hele verden. I Norge har vi mer enn 1600 restaurantpartnere og over 160 ansatte. Vi ble etablert i Norge i 2015, og driver i dag vår egen levering i 17 byer. I takt med at hjemlevering blir en naturlig del av nordmenns hverdag opplever vi rask vekst, og utvider stadig til nye vertikaler og geografiske områder. foodoras kjerneteam består av mer enn 160 dyktige og engasjerte mennesker, med roller innen logistikk, salg, markedsføring, kundebehandling, økonomi og HR. Vi sysselsetter ca. 1900 bud som med stort engasjement brenner for å levere restaurantmat og andre produkter kunder vil ha hjem på 30 minutter. Å bygge en sterk bedriftskultur er en prioritet for oss, og vi har sterkt fokus på teambuilding og andre aktiviteter som skaper høy arbeidsglede.

foodora er i en ekspansiv fase i et relativt nytt forretningssegment - og med en helt ny arbeidsmodell. Derfor leter vi nå etter en Senior PR and Communications Manager for å lede selskapets kommunikasjons- og PR-aktiviteter i Norge.

Ved å skape flere jobber og positive muligheter for våre restaurantpartnere, gjør vi hverdagen enklere for hundretusener av familier.

Jobben som Senior PR and Communications Manager blir å kommunisere de positive effektene foodora har på samfunnet. Vi trenger en person som kan drive arbeidet med å formidle dette bildet og derved skape et enda mer positivt syn på foodora. Er du en person som liker å utfordre etablerte sannheter, kan denne stillingen være noe for deg.

Konkret vil stillingen blant annet innebære følgende arbeidsoppgaver:

 • Lede selskapets PR- og kommunikasjonsarbeid med formål om å informere og skape engasjement rundt foodora.
 • Lage en strategi og proaktivt jobbe med å få frem de positive effektene foodora har for samfunnet.
 • Samarbeide med PR-byråene våre for å utvikle PR-kampanjer og sørge for at foodora tar en aktiv rolle i samfunnsdebatten om temaer som er relevante for oss.
 • Bistå daglig leder i presserelaterte spørsmål
 • Identifisere arenaer hvor foodora burde være tilstede (konferanser, podcasts, etc.)
 • Lede selskapets kommunikasjonsstrategi og ha ansvar for det strategiske og praktiske pressearbeidet.

Hvem er du?

Du bidrar med et kommunikativt helhetlig perspektiv i det du gjør og kan i høyt tempo omsette teori til praksis. Du har god evne til å håndtere flere oppgaver og prosjekter samtidig. Du er åpen for både å gi og motta konstruktive tilbakemeldinger i arbeidet ditt. Du elsker å formidle gode historier gjennom media. Du har erfaring med å påvirke viktige stakeholders i samfunnet.

For å lykkes med oss hos foodora, må du være en energisk og pålitelig person med et sterkt kundefokus. Vi stiller høye krav til engasjement og ytelse. Du er vant til å jobbe på en strukturert og uavhengig måte. Du vet allerede at bak sterke resultater ligger hardt arbeid og en lidenskap for små detaljer. Du er rask, proaktiv, fleksibel og en god formidler. Du bidrar også med en positiv energi!

Vi tror du lykkes best i denne stillingen om du har følgende kvalifikasjoner:

 • Universitetsgrad eller tilsvarende i PR og / eller kommunikasjon.
 • Du har mellom 5 og 7 års arbeidserfaring innen PR
 • Du har solid erfaring med å håndtere mediespørsmål rundt bedriftsstrategi.
 • Du har erfaring innen public affairs og public opinion.
 • Du har en evne til å uttrykke deg, både muntlig og skriftlig
 • Meget god kunnskap om norsk og engelsk

Nysgjerrig på stillingen?

Som Senior PR and Communication Manager vil du være en del av et team som er sultne på å gjøre Norge enda mer sulten på foodora. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et supert arbeidsmiljø og et sted hvor du kan kan ta mye ansvar i et av Norges raskest voksende selskaper.

Kontaktinformasjon:

Hvis du vil vite mer kan du ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere:

Søknadsfrist: Snarest
SØK HER

Powered by Labrador CMS