STILLING LEDIG:

Trondheim kommune søker kommunikasjons­rådgiver

Vil du være med og bygge Trondheimsregionen og Trondheim sitt omdømme?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 10. oktober

Om arbeidsgiver

Åpen – kompetent – modig

Trondheim kommune er landets tredje største kommune, og Norges største arbeidsplass nord for Dovre med om lag 15 000 medarbeidere. Sammen jobber vi for å gi byens innbyggere gode helse- og velferdstjenester, oppvekst- og utdanningsmuligheter, kultur- og fritidstilbud og et godt bymiljø. Vi er stadig på utkikk etter nye, engasjerte og motiverte medarbeidere.

Trondheim kommune er en framtidsrettet og moderne arbeidsgiver som samarbeider med byens forsknings-, universitets- og høgskolemiljø. Hos oss finnes det spennende karrieremuligheter innen en svært bredt spekter av fagfelt. Mange av våre medarbeidere har hatt et langt og variert karriereløp internt i organisasjonen. Les mer om Trondheim kommune på vår hjemmeside og siden "Jobb hos oss".

Trondheim kommune legger til rette for mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, religion, etnisitet, eller hull i CV-en. Trondheim kommune tilrettelegger arbeidsforholdene så langt det er mulig.

Attester, vitnemål og vedlegg må legges ved søknaden. Vi oppfordrer til å benytte Vitnemålsportalen. Utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av NOKUT, og godkjenningen må dokumenteres.

Vi gjør oppmerksom på at søkere føres opp på offentlig søkerliste. Det kan søkes om anonymitet, men det må foreligge særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak, jf. Offentleglova § 25.

Gyldig politiattest må fremlegges der det er påkrevd.

Vi gjør oppmerksom på at det ved behov vil gjennomføres bakgrunnssjekk.

Trondheimsregionen har ledig en fast 100 prosent stilling som kommunikasjonsrådgiver.

Trondheimsregionen er et samarbeid mellom Trondheim, Malvik, Stjørdal, Indre Fosen, Melhus, Midtre Gauldal, Skaun og Orkland. Kommunene samarbeider om næringsutvikling, overordnet arealplanlegging, samferdsel, og overordnet profilering/omdømmebygging av regionen.

Stillingen vil ha ansvaret for helhetlig kommunikasjonen om Trondheimsregionen, og prosjektlederansvaret for å bygge opp nettstedet trondheim.com/no til å bli den overordnete portalen for profilering av Trondheim og Trondheimsregionen, og ivareta, implementere og utvikle Trondheims nye City Brand. Dette er et prosjekt som går ut 2023.

Et forprosjekt konkluderer med at Trondheim og Trondheimsregionen har et betydelig uforløst potensial innenfor synliggjøring som blant annet kan bidra til tilflytting av kompetanse og etablering av nye virksomheter. Denne stillingen vil få ansvaret for å utløse en større del av dette potensialet.

Arbeidsoppgaver

Prosjektlederansvaret for oppbygging av trondheim.com vil være den viktigste arbeidsoppgaven framover. I tillegg vil stillingen ha ansvaret, og drift og utvikling av nettstedene https://trondheimsregionen.no/, https://workintrondheim.no/ og https://teknologihovedstaden.no/

Stillingen vil ha et spesielt ansvar for omdømmebygging av byen og regionen som teknologihovedstad.

Kvalifikasjoner

For å lykkes i en slik stilling kan du ha forskjellig bakgrunn og kvaliteter, men vi tror at du i hvert fall har disse egenskapene:

  • Relevant utdanning, helst på masternivå, men annen relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning.
  • God strategisk forståelse av kommunikasjon/profilering/omdømmebygging. Erfaring/kompetanse med det som kalles place branding gir ekstra stjerne i boka.
  • God på praktisk kommunikasjon - du må være en praktiker samtidig som du er en strateg.
  • God samfunnsforståelse og samfunnsinteresse. Dette er en jobb som kan gjøre en forskjell, og da må du forstå strukturene i samfunnet.
  • Gode digitale ferdigheter.
  • God skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.
  • Erfaring som prosjektleder.

Personlige egenskaper

  • Du må ha gode samarbeidsevner, og evne til å mobilisere og engasjere.
  • Du må være selvstendig, og ha gjennomføringskraft.

Vi tilbyr

Denne jobben vil spille en sentral rolle i arbeidet med å forme omdømmet til byen og regionen i årene framover. Det gjør det til en krevende og interessant stilling, med et stort handlingsrom. Trondheim kommune er vertskommune for Trondheimsregionen, og det betyr at ditt ansettelsesforhold vil være i Trondheim kommune, med for tiden arbeidssted på Rådhuset. Du vil være en del av et kraftfullt kommunikasjonsmiljø i Trondheim kommune.

  • Lønn etter sentrale avtaler og Trondheim kommunes lokale avtale.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS