STILLING LEDIG:

NMBU søker rådgiver – sosiale medier

Er du et analytisk SoMe-hode med visuell teft?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Ås

Søknadsfrist: 3. mars

Om avdelingen:

Kommunikasjonsmiljøet ved NMBU er et sammensveisa lag med mange typer kompetanse. Vi har til felles at vi brenner for kommunikasjons­faget, for en bærekraftig samfunns­utvikling og for at både studiesøkere, samarbeidspartnere og jobbsøkere skal velge NMBU.

Om arbeidsgiver:

NMBU skal bidra til å sikre fremtidens livsgrunnlag gjennom fremragende forskning, utdanning, formidling og innovasjon. Vi har landets mest fornøyde universitetsstudenter, som får forskningsbasert utdanning i et unikt studentmiljø. Våre kandidater får med seg høy kompetanse på tverrfaglig samarbeid og er populære i arbeidsmarkedet.

NMBU har internasjonalt ledende forskningsmiljøer innen flere fag. Sammen med våre partnere i samfunns- og næringslivet bidrar vi til å løse noen av de største samfunnsutfordringene i vår tid. Vi satser på innovasjon, formidling og entreprenørskap fordi vi mener disse utfordringene best løses med felles innsats.

Vi mener at et godt arbeidsmiljø preges av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du har vært utenfor arbeidslivet en periode. Vi vil legge arbeidsplassen til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no

Om stillingen

I kommunikasjonsavdelingen er det ledig en fast heltidsstilling som SoMe-rådgiver. Vi søker deg som er kreativ, nysgjerrig på ny teknologi, og opptatt av effektiv kommunikasjon.

Din hovedoppgave vil være å løfte NMBUs bruk av sosiale medier til «neste nivå». Målet er at NMBU skal bruke SoMe mest mulig målrettet i både studentrekruttering og forskningskommunikasjon.

Ved NMBU jobber vi med mange av tidens viktigste samfunnsspørsmål, som klimaendringer, tap av naturmangfold og økende sosial ulikhet. Vi har landets mest fornøyde universitetsstudenter, som sammen med våre fagfolk skal utvikle løsningene samfunnet trenger. Effektiv kommunikasjon som bidrar til at mange velger NMBU som studiested, er avgjørende for at vi skal lykkes med samfunnsoppdraget vårt.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle strategier og planer for NMBUs sosiale kanaler 
 • Produsere tekst, foto og film til SoMe og web
 • Koordinere og veilede innholdsleverandører på tvers av NMBU, og være kontaktpunkt mot mediebyrå
 • Analysere og evaluere effekten av SoMe-kanalene våre
 • Andre relevante oppgaver i avdelingen

Kompetanse:

Dette krever vi:

 • Erfaring med planlegging av publisering på tvers av fortjente, eide og betalte kanaler
 • Gode ferdigheter i produksjon av tekst, foto og film for digitale kanaler generelt og SoMe spesielt
 • Erfaring med digitale annonseplattformer som Meta og Google-Ads
 • Relevant utdanning fra universitet eller høgskole på minimum bachelor-nivå. Relevant realkompetanse kan erstatte utdanningskravet. 

Dette ønsker vi oss:

 • Samfunnsengasjement
 • Erfaring med koordinering av kommunikasjonsarbeid på tvers av en kompleks organisasjon

Personlige egenskaper:

Vi ser etter en kreativ og initiativrik kollega som ikke er redd for å gjøre feil eller spørre om hjelp. Du oppnår lett kontakt med folk, liker å dele av kunnskapen din og ønsker å bidra til at andre lykkes. Du klarer å håndtere flere oppgaver samtidig, og har stor gjennomføringskraft. Vi legger vekt på personlig egnethet.

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger

Stillingen innplasseres i stillingskode 1434 Rådgiver, ltr. 54- 64 (kr 532 200 – kr 624 500) avhengig av kvalifikasjoner.

Informasjon til søkere

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger ved:

 • Nina A. Adolfsen, teamleder, tlf: 908 51 848 
 • Kenneth Vikse, avdelingsdirektør kommunikasjon og markedsføring, tlf: 976 85 753

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken "søk her", deretter ”Søk stillingen” øverst på den neste siden.

Søknadsfrist: 03.03.24.

Legg ved vitnemål og eventuelle attester.

Din CV må legges inn i JobbNorges CV-skjema og ikke bare legges med som vedlegg. Dette for å kunne innfri forskrift til forvaltningsloven §15.

SØK HER

Powered by Labrador CMS