STILLING LEDIG:

3 bilder fra Sporveien. Bilde av trikk, T-bane og mann fra kontoret

Sporveien søker ansatte til fire ulike stillinger 

Fagansvarlig og rådgiver til ulike avdelinger 💬

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 9. oktober

Om arbeidsgiver

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. I datterselskapene Sporveien Trikken, Sporveien T-banen og Unibuss ble det i 2021 gjennomført 156 millioner enkeltreiser.Konsernet har 3600 ansatte, og i 2021 hadde selskapet en omsetning på 5 milliarder kroner. Sporveien eier, utvikler og forvalter infrastrukturen knyttet til T-bane og trikk - det vil si skinner, stasjoner, tuneller, baser, bygninger og signalanlegg. Konsernet har også et helhetlig ansvar for driften av kollektivtrafikken, inkludert vedlikehold og oppgraderinger av vogner, busser, skinner og annen infrastruktur. Sporveien eier i tillegg datterselskapene Sporveien Vognmateriell, Bussanlegg og Sporveien Media. Sporveien er 100 prosent eid av Oslo kommune.Sporveien skal bidra aktivt til at Oslo har et fremtidsrettet, sikkert og miljøvennlig kollektivtilbud som ivaretar innbyggernes mobilitetsbehov. Vi skal bidra til å forvalte ressursene i kollektivsystemet slik at samfunnet får mest mulig kollektivtrafikk for pengene. Hovedkontoret ligger på Tøyen i Oslo.Konsernsenteret har ansvaret for de strategiske og overordnede føringene for alle resultatenhetene og selskapene i konsernet. Senteret består av hovedområdene Økonomi og finans, HR, Kvalitet og HMS, Kommunikasjon og samfunnskontakt, Markedstjenester, Informasjonsforvaltning, Strategi og konsernutvikling, Digitalisering og innovasjon, IT, Konsernjuridisk og compliance og Eiendom.Det er 170 ansatte i konsernsenteret.

Fagansvarlig partnerutvikling og strategisk employer branding

Er du en strategisk, og fremoverlent relasjonsbygger – med kommersiell erfaring fra employer branding gjennom utvikling av partnerskap og merkevare? I Sporveien jobber vi kontinuerlig for å styrke vår posisjon i et krevende marked og vi vil i så fall gjerne ha deg med på laget!

Trykk her for å lese mer om stillingen som partnerutvikling og strategisk employer branding


Rådgiver merkevare og employer branding

Er du en strategisk, kvalitetsbevisst og fremoverlent merkevarebygger – med employer branding som spesialfelt? I Sporveien jobber vi kontinuerlig for å styrke vår posisjon i et krevende marked og vi vil i så fall gjerne ha deg med på laget! Du vil bli en del av vår avdeling for markedstjenester, som er en del av konsernets kommunikasjonsstab.

Trykk her for lese mer om stillingen som rådgiver merkevare og employer branding.


Fagansvarlig kundekommunikasjon Trikken

Er du kundefokusert, løsningsorientert og analytisk? Og opptatt av at jobben du gjør betyr noe for mange – hver eneste dag? I Sporveien bruker vi begrepet «å gå kunde». Med det mener vi at vi går gjennom hele kundereisen for å tilrettelegge for riktig informasjon til de som reiser med T-bane eller trikk. Vi jobber kontinuerlig for å styrke informasjonsflyten gjennom våre kanaler, og vi vil gjerne ha deg med på laget!

Trykk her for å lese mer om stillingen som fagansvarlig kundekommunikasjon Trikken


Fagansvarlig kundekommunikasjon T-banen

Sporveien er i stadig utvikling, og vi har mange spennende leveranser til kollektivtrafikken i Oslo og omegn foran oss i de nærmeste årene. Blant annet fullskala implementering av nye trikker, igangsettelse av CBTC, (nytt signalsystem for T-banen), og drift av Fornebubanen. Vi trenger derfor flere flinke folk, og er utkikk etter deg som ser du kan bidra inn i denne utviklingen.

Trykk her for å lese mer om stillingen som fagansvarlig kundekommunikasjon T-banen


Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med: 

Powered by Labrador CMS