STILLING LEDIG:

Pressure søker innholdsrådgiver

Pressure vokser raskt, og vi ser nå etter en erfaren innholdsrådgiver

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 14. desember

Om arbeidsgiver:

Pressure holder til i Inkognitogata 1 i Oslo, i samme lokaler som moderselskapet vårt Kruse Larsen. Vi tilbyr et fantastisk arbeidsmiljø, gode betingelser og flotte lokaler. I Pressure har vi det gøy på jobb og utfordrer oss selv hver dag. Velkommen! Pressure.no

Har du sterk kompetanse på grafisk design og innoholdsproduksjon til digitale og sosiale medier? Og har du erfaring fra organisasjonslivet, politikken eller byrå? Vi vil høre fra deg!

Pressure er Norges eneste byrå spesialisert på digital politisk påvirkning og engasjementsdrevne kampanjer. På vegne av kommuner, organisasjoner, foreninger og bedrifter bidrar vi til å fremskynde, stoppe eller påvirke politiske beslutninger. Vi jobber strategisk med digital kommunikasjon for å hjelpe våre oppdragsgivere med å bli sett og hørt, og ta en posisjon. Pressure er et datterselskap av Kruse Larsen, og sitter sammen med kollegaer i Kruse Larsen i Inkognitogata 1 i Oslo.

Siden byrået ble startet i september 2019 har vi vokst raskt, og nå gleder vi oss til å bli enda flere. Vi ser etter flere som er over gjennomsnittet opptatt av politikk og som har sterk kompetanse på grafisk design og innoholdsproduksjon til digitale kanaler. Det er en fordel at du er god på filmproduksjon og animasjon. Du er visuelt sterk og mestrer Adobe-pakken. Du er interessert i hva som skjer i samfunnet og politikken, og du brenner for å skape engasjement - blant medlemmer, organisasjoner, lokalbefolkning eller andre.

Som innholdsrådgiver blir du en del av et faglig innholdsteam som jobber strategisk og operativt med innholdsproduksjon for kundene våre. Du får et stort ansvar og viktige, kompliserte oppgaver fra første dag. Du må være faglig sterk, glad i å samarbeide, og du er trygg i møter med kunder og mennesker rundt deg. Du er komfortabel med å ta ansvar for eksisterende kunder og et motivert for å bidra med å skaffe og utvikle nye kundeforhold. Du er en person med integritet, lave skuldre og liker å ha det gøy på jobb.

Vår nye kollega kjenner seg igjen i følgende beskrivelse:

  • Har erfaring som grafisk designer eller innholdsrådgiver/innholdsprodusent

  • Sterk kompetanse på produksjon for digitale og sosiale medier

  • Sterk samfunnsforståelse og er interessert i politikk

  • Evne til god historiefortelling og har gjerne en god penn

  • Føler seg hjemme i et byrå under vekst, og vil bidra til å skape noe nytt

  • Ingen oppgave er for stor og ingen for liten

  • Er vant til og glad i å samarbeide

Kjenner du deg igjen? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

Send CV og åpen søknad til: Celine.gran@pressure.no

Powered by Labrador CMS