STILLING LEDIG:

Pressure søker digital strateg

Norges eneste byrå spesialisert på digital politisk påvirkning vokser – er du vår neste kollega?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 14. desember

Om arbeidsgiver:

Pressure holder til i Inkognitogata 1 i Oslo, i samme lokaler som moderselskapet vårt Kruse Larsen. Vi tilbyr et fantastisk arbeidsmiljø, gode betingelser og flotte lokaler. I Pressure har vi det gøy på jobb og utfordrer oss selv hver dag. Velkommen! Pressure.no

Pressure er Norges eneste byrå spesialisert på digital politisk påvirkning og engasjementsdrevne kampanjer. På vegne av kommuner, organisasjoner, foreninger og bedrifter bidrar vi til å fremskynde, stoppe eller påvirke politiske beslutninger. Vi jobber strategisk med digital kommunikasjon for å hjelpe våre oppdragsgivere med å bli sett og hørt, og ta en posisjon. Pressure er et datterselskap av Kruse Larsen, og sitter sammen med dyktige kollegaer i Kruse Larsen i Inkognitogata 1 i Oslo.

Siden byrået ble startet i september 2019 har vi vokst raskt, og nå gleder vi oss til å bli enda flere. Vi ser etter deg som har erfaring fra organisasjonslivet, politikk eller kommunikasjonsbyrå. Du har sterk strategisk forståelse, solid erfaring med digitale verktøy i kommunikasjons- og påvirkningsarbeid og er god til å lede og drive prosjekter og prosesser. Du er interessert i hva som skjer i samfunnet og politikken, og brenner for å skape engasjement – enten det er blant medlemmer, organisasjoner, lokalbefolkning eller andre.

Som digital strateg blir du en del av et kunnskapsrikt og ungt byråmiljø. Du får et stort ansvar og viktige, kompliserte oppgaver fra første dag. Du må være faglig sterk, glad i å samarbeide, og du er trygg i møter med kunder og mennesker rundt deg. Du er vant til å ta ansvar for å få nye kunder og utvikle eksisterende, eller synes dette virker spennende. Du er en person med integritet, lave skuldre og liker å ha det gøy på jobb.

Vår nye kollega kjenner seg igjen i følgende:

  • Sterk samfunnsforståelse og er interessert i politikk

  • Har erfaring som digital rådgiver/digital strateg eller har erfaring og kompetanse til å ta rollen

  • Sterk kompetanse på digitale og sosiale medier. Vi ser etter en sterk strateg, men det er et pluss hvis du har kunnskap om produksjon og etterarbeid.

  • Evne til god historiefortelling

  • Er eller vil bli glad i å medvirke til salg på nye kunder og prosjekter

  • Føler seg hjemme i et byrå som vokser, og vil bidra til å skape noe nytt

  • Ønsker og er glad i å samarbeide i både større og mindre team

Kjenner du deg igjen? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

Send CV og åpen søknad til: Celine.gran@pressure.no

Powered by Labrador CMS