STILLING LEDIG:

FRAM søker rekrutterings­rådgiver for media, kommunikasjon og samfunnsliv

Vi er et nytt rekrutteringsbyrå som skal rekruttere en rekrutterer....

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Rekrutteringsrådgiver for media, kommunikasjon og samfunnsliv

Om arbeidsgiver

Vår ambisjon: Uunnværlig ved rekruttering til media, kommunikasjon og samfunnsliv. FRAMs rådgivere har lang erfaring som journalister og redaksjonelle ledere. Vi er spesialister på rekruttering av ledere og fagspesialister innen media, kommunikasjon, samfunnsliv og bransjer som jobber med formidling. I tillegg til komplette rekrutteringsprosesser, leverer vi rådgivningstjenester. Vi hjelper folk og organisasjoner som ønsker positiv endring FRAM.

Har du erfaring fra rekruttering og interesse for media og kommunikasjon? Eller erfaring fra media og kommunikasjon og interesse for rekruttering? Da kan stillingen som rekrutteringsrådgiver i FRAM være noe for deg!

Vi er et nystartet selskap, og har som ambisjon å bli kundenes førstevalg ved rekruttering til media, kommunikasjon og samfunnsliv. For å lykkes med dette, skal vi nå bygge sterkt ekspertteam med de beste folkene som forstår bransjen. Vil du mønstre FRAM?

Vi søker en rådgiver som vil være med å bygge opp et nytt byrå som samarbeider med de mest spennende kundene innen media, kommunikasjon og samfunnsliv. Vi i FRAM skal være eksperter på fagområdet og sikre at våre oppdragsgivere får tilgang til de mest relevante kandidatene. Samtidig benytter vi kvalitetssikrede metoder som skal redusere risikoen for feilansettelser. I FRAM legger vi vekt på å være tett på kunden og ha effektive prosesser, uten at det går på bekostning av kvaliteten. I tillegg til å hjelpe våre kunder med bransjeinnsikt og bredt nettverk, vil vi benytte smarte analyseverktøy, digital historiefortelling og moderne annonseringsteknologi. Vi er opptatt av den gode kandidatreisen. Å skifte jobb er en stor avgjørelse for folk, og vi vet at det er kamp om de flinke folkene i dagens marked. Vi kommuniserer oppriktig med både hjerte og hjerne, og mener det er vårt ansvar å gi kandidatene det grunnlaget de trenger for å ta et viktig – og riktig – valg.

Hva er oppgavene?

Du vil jobbe med rekruttering av fagspesialister og ledere innen flere fagfelt i mediebransjen. I tillegg er vi eksperter på rekruttering til alle stillinger innen kommunikasjon og samfunnsliv. Som rådgiver vil du være tett på i prosessene fra A til Å. Det betyr alt fra kandidatsøk til deltakelse i intervjuer og vurdering av kandidater.

Konkret innebærer dette blant annet:

  • utforming av stillingsanalyser
  • annonsering
  • kandidatsøk
  • koordinering av prosesser og håndtering av søkere
  • deltakelse i intervjuer
  • testing av kandidater

Hva ser vi etter?

Vi tror du lykkes best om du har litt erfaring med rekruttering og kunnskap om eller interesse for fagområdene vi jobber med. Du kan også lykkes om du kommer fra journalistikk, kommunikasjon, markedsføring eller politikk. Det er ingen ulempe om du har et nettverk i de relevante bransjene. Personlige egenskaper, evner og motivasjon er avgjørende. Du må være god på å bygge tillitsfulle relasjoner med kunder og kandidater. Det er en fordel å være strukturert, siden kundene forventer at vi holder orden og driver prosessene.

Hva tilbyr FRAM?

Som rådgiver i FRAM vil du bli del av et lite fellesskap som jobber for å lykkes sammen. Vi vinner sammen, og støtter hverandre om vi trenger hjelp. Vi skal gjøre alt vi kan for å hjelpe deg å lykkes hos oss i FRAM. Selv om vi er et helt nystartet selskap, har vi som jobber her (Ann Mari og Bård) begge lang rekrutteringsserfaring og tilsammen over 50 år med operativ erfaring fra bransjene vi rekrutterer til. Vi er et verdidrevet selskap, og mener det. Vi ønsker å møte alle - både kunder, kandidater og kolleger - med respekt og oppriktighet, profesjonalitet og varme.

  • Vi baserer vår rådgivning på innsikt, erfaring og vitenskap. I tillegg sørger vi for at etiske og juridiske retningslinjer blir fulgt.
  • Vi bryr oss om mennesker, vi holder det vi lover. Vi vil både kunder og kandidater vel. Vi lar oss engasjere og ønsker å stå løpet ut sammen med dem.
  • Vi skal alltid være transparente, åpne og rause, både med kunder og kandidater.
  • Vi skal inspirere der vi ser potensiale, og utfordre der vi ser muligheter.

Nysgjerrig på FRAM?

Da håper vi du tar kontakt med Ann Mari eller Bård for en uforpliktende prat!

SØK HER

Powered by Labrador CMS