STILLING LEDIG:

Gruppebilde av ansatte

Elkjøp søker kommunikasjons­rådgiver

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 21. april

Om arbeidsgiver:

Elkjøp logo

Elkjøp ble grunnlagt i Norge i 1962 og har siden den gang har Elkjøp vokst til å bli en solid markedsleder innen forbrukerelektronikk og hvitevarer i Norden. Konsernet består av rundt 11 000 engasjerte medarbeidere som opererer under merkevarene Elkjøp og Elkjøp Phonehouse i Norge, Elgiganten og Elgiganten Phonehouse i Sverige, Elgiganten i Danmark og Gigantti i Finland. Elko på Island, Elding på Færøyene og Pisiffik på Grønland. I Norge er vi godt over 4000 medarbeidere og har rundt 150 butikker.

Som markedsleder våger vi å si: Velkommen til det beste teamet i elektronikkbransjen! Vår jobb er å gjøre alles liv litt bedre ved hjelp av fantastisk teknologi. For å kunne hjelpe alle på best mulig måte speiler vi kundemassen vår, og vi mener at verdien av mangfold utnyttes best når vi er ulike sammen. Derfor er du og alle andre hjertelig velkomne med på laget. I Elkjøp vil du lære og ha mange muligheter foran deg. Mens du utvikler deg, kan du være trygg på at du har en av de beste kompensasjonsordningene i varehandelen. Hos oss vil dine ambisjoner, engasjement og hardt arbeid ta deg langt - fordi vi elsker å tilby spennende muligheter til de som fortjener det. Hemmeligheten bak suksessen vår er menneskene bak dingsene, og hvordan vi finner løsninger sammen. Og, for å løse det største problemet av dem alle har vi en ambisiøs bærekraftstrategi, hvor vi involverer alle ansatte for å bidra til en bedre fremtid for kundene, oss og planeten.

Om stillingen

I Elkjøp lever vi av folks tillit og kunder som kommer tilbake. Jobben vår i kommunikasjonsavdelingen er å hjelpe ledere og selskapet i arbeidet med å bygge og ivareta den tilliten som gjør at nordmenn velger oss igjen og igjen. Gjennom engasjerende kommunikasjon støtter vi markedsaktiviteter og styrker Elkjøps omdømme som et ansvarlig selskap og et godt sted å jobbe. Nå oppretter vi ett team som skal jobbe for hele vår norske virksomhet, i tillegg til vårt nordiske konsernkontor. For å styrke arbeidet søker vi en selvstendig og allsidig kommunikasjonsrådgiver som vil ha ansvarsoppgaver innen både intern- og ekstern kommunikasjon. Du vil rapportere til kommunikasjonssjef og jobbe med alt fra innholdsproduksjon, til rådgivning, pressekontakt og prosjektledelse. Sammen blir vi et lite, men sterkt team, med et bredt nedslagsfelt og stor påvirkningskraft i organisasjonen.

Arbeidsoppgaver

 • Innholdsproduksjon: Utvikle og produsere tekst- og videoinnhold
 • Pressekontakt: Motta, følge opp og besvare mediehenvendelser som pressevakt og talsperson. Kontakte medier og selge inn relevante saker
 • Rådgivning: Utvikle budskap og bistå ledere og talspersoner i møte med mediene – inkl. i krisesituasjoner
 • Prosjektledelse: Delta i- og lede prosjekter og kampanjer innen internkommunikasjon, markedsføring, bærekraft og samfunnsansvar

Hvorfor skal vi velge deg? 

Vi ser etter deg som har nok erfaring til å stå på egne ben, samtidig som du er klar for utvikling og å vokse med oppgavene.

Vi vil velge deg som:

 • har relevant utdanning innen kommunikasjon, medier eller lignende,på minimum Bachelor-nivå
 • har 3-5 års erfaring fra lignende stilling, gjerne i en stor organisasjon som vår
 • skriver meget godt og har erfaring med enkel videoproduksjon
 • tar initiativ, og som deler vårt engasjement for teknologi, bærekraft og digital inkludering
 • er en relasjonsbygger og en uredd fagperson i møte med ledere og journalister
 • får jobben gjort og samtidig bidrar til å ha det gøy sammen på jobb!

Hvorfor skal du velge oss?

Å jobbe i Elkjøp er morsomt, utfordrende og fartsfylt. Vi elsker teknologi og har beriket nordmenns liv med vår kunnskap og smarte løsninger i over 60 år. Hos oss møter du en perfekt blanding av motiverte medarbeidere og erfarne ledere som ønsker at du skal lykkes.
Vi er stolt markedsleder både i Norge og resten av Norden, og gjennom historien har vi utviklet en sterk kultur som er selve grunnlaget for vår suksessen. Målet vårt er å alltid sørge for at kundene våre er fornøyde, og verdiene våre Ansvarlighet, Engasjement og Effektivitet styrer oss i alt vi gjør. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter på en spennende arbeidsplass som verdsetter og investerer i sine ansatte.
Gjennom opplæring- og utviklingsprogrammer får du hjelp og støtte til å vokse sammen med oss og oppnå ditt fulle potensial. Velkommen til Elkjøp, vi håper du vil fortsette reisen din i vår fantastiske verden av teknologi!

Send oss din søknad i dag! Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i rekrutteringsprosessen. Vil du vite mer om oss? klikk her: Om Elkjøp

Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål om stilingen? Ta gjerne kontakt med: 

 • Kristian Willanger, kommunikasjonssjef, tlf. 99 50 70 41

SØK HER

Kvinne som sitter og smiler til kamera. På bilde står det 'vil du være med på vinnerlaget?'.
Powered by Labrador CMS