STILLING LEDIG:

BDO ansatte selfie

BDO søker kommunikasjons­sjef

Er du vår neste samfunnsengasjerte kommunikasjonssjef?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver:

BDO logo

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv. Vi jobber tett på kundene våre og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Det er viktig for oss å ha en inkluderende og mangfoldig kultur. Vi ønsker oss medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring, kompetanse og perspektiver. I BDO skal alle føle tilhørighet. Vi støtter din utvikling og gjør det mulig for deg å realisere gode ideer og initiativer.

Hjemmeside

Om rekrutteringsbyrået:

FRAM logo

FRAM er spesialister på rekruttering av ledere og fagspesialister innen media, kommunikasjon, samfunnsliv. FRAM ble etablert i 2023 av Bård Idås og Ann Mari Nygjerde. Begge er erfarne rekrutteringsrådgivere med bakgrunn fra ledelse og journalistikk. I tillegg til komplette rekrutteringsprosesser, leverer FRAM rådgivningstjenester. Vi hjelper folk og organisasjoner som ønsker positiv endring FRAM.

BDO søker en samfunnsengasjert person med et genuint engasjement for kommunikasjon som virkemiddel for å nå strategiske mål. I rollen som kommunikasjonssjef i BDO vil du få varierte og interessante dager.

I denne rollen vil du jobbe systematisk med å løfte synligheten til ekspertene i BDO, og vårt bidrag til våre kunder og norsk næringsliv, både internt og eksternt. Du vil få prosjektansvar, legge kommunikasjonsplaner, bidra til å videreutvikle av våre kanaler og styrke vårt innholdsarbeid.

Du vil få kjenne på mestringsfølelsen ved å skape resultater fra idé til uttak, lykkes med medieinnsalg, komme med kreative ideer til innhold, kampanjer og ved å skrive godt og relevant for flere flater.

Vi trenger en trygg kommunikasjonssjef som er en god pådriver til å utvikle vår eksterne og interne kommunikasjon, og som bidrar til god samhandling på tvers i avdelingen. Du vil få hovedansvar for region Stor-Oslo som i dag teller omtrent 1.000 ansatte.

BDO er et av de store rådgivnings- og revisjonsselskapene i Norge. Hos oss får du raskt utfordringer og muligheter til å sette gode ideer ut i livet. I vår MarKom-avdeling vil du få jobbe med B2B-kommunikasjon og -markedsføring i et tverrfaglig miljø bestående av 18 fine folk med ulik spesialkompetanse. Vi har et hyggelig og sosialt miljø hvor det er lett å trives. Du vil rapportere til markeds- og kommunikasjonsdirektør.

Arbeidsoppgaver:

  • Identifisere og utvikle kommunikasjonskonsepter som synliggjør BDO som en attraktiv tjenestetilbyder og arbeidsgiver.
  • Utvikle kommunikasjonsplaner
  • Være en strategisk rådgiver og pådriver innen kommunikasjon og mediehåndtering
  • Prosjektleder
  • Bidra til å utvikle BDOs interne- og eksterne kommunikasjonskanaler.
  • Skape innhold og tenke kreativt rundt innhold til våre kanaler
  • Personalansvar

Kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning på masternivå
  • God evne til å skape relasjoner, dialog og samarbeid på alle nivåer i organisasjonen
  • Har noen års erfaring fra tilsvarende stilling hos en annen virksomhet eller fra byrå
  • Har erfaring med å lede prosjekter
  • Har innsiktsbasert og kreativ tilnærming
  • Er oppdatert på nyhetsbildet og utviklingen i samfunns- og næringslivet

Hva kan vi tilby?

  • En spennende stilling i BDOs MarKom-avdeling, som er et veldig hyggelig miljø bestående av 18 flinke fagfolk som jobber på tvers og bruker hverandres styrker
  • Nasjonalt har vi rundt 2000 trivelige, dyktige og engasjerte kollegaer med fagkunnskap som spenner bredt fordelt på 60 kontorer i hele Norge
  • Mulighet til å utvikle deg i stillingen og bidra til å forme din rolle
  • BDO er et selskap i sterk vekst, med mange muligheter til å sette gode ideer ut i livet. Vår kultur preges av at vi spiller hverandre gode, aksepterer feilskjær og heier på andres suksess
  • BDO tilbyr konkurransedyktige betingelser og svært gode vilkår i form av både fritidstilbud, pensjons- og forsikringsavtaler m.m.

Kontaktinformasjon

Ønsker du å vite mer? Ta gjerne kontakt med rådgivere i FRAM for en uforpliktende prat om stillingen.

SØK HER

Powered by Labrador CMS