STILLING LEDIG:

grafikk med logo og stillingstittel

Human-Etisk Forbund søker senior­rådgiver kommunikasjon

I denne stillingen vil du ha hovedansvar for innholdsproduksjon til Human-Etisk Forbunds kunde- og medlemsreiser, med fokus på nyhetsbrev og nettsidetekster.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidsstad: Oslo / Hybrid

Søknadsfrist: 12. august

Om arbeidsgiver:

Human-Etisk Forbund er et humanistisk livssynssamfunn som arbeider for å være til stede for sine medlemmer og jobber for et samfunn der alle mennesker har frihet til å bestemme i sine liv.

Forbundet har over 160 000 medlemmer og vokser stadig. Human-Etisk Forbund er verdens største humanistorganisasjon og del av en internasjonal humanistbevegelse. Hovedkontoret ligger i Brugata i Oslo. Av forbundets nærmere 120 medarbeidere har omtrent halvparten sin arbeidsplass ved våre 12 kontorer rundt i landet. Vi betjener et stadig økende antall mennesker og har ca. 100 lokal- og regionlag spredd over hele landet.

Human-Etisk Forbund vokser raskt, og teller nå over 160 000 medlemmer. De vil vi skal ha lyst til å bli hos oss – helst livet ut! Vi er i gang med å levere målgruppebaserte medlemsreiser, men her er potensialet stort. Nå trenger vi deg som kan hjelpe oss med å gjøre medlemskapet enda mer verdifullt, gjennom tilpasset innhold. 

I denne stillingen vil du ha hovedansvar for innholdsproduksjon til Human-Etisk Forbunds kunde- og medlemsreiser, med fokus på nyhetsbrev og nettsidetekster. Du skal produsere variert og relevant innhold for ulike målgrupper – fra helt ferske medlemmer, til spente konfirmantforeldre, brudepar som planlegger bryllupet sitt, stolte småbarnsforeldre som har meldt seg på navnefest og de som allerede har vært medlemmer hos oss i mange tiår.

Vi ser etter deg som:

  • Har en kreativ og tydelig penn
  • Skriver brukerorientert tekst
  • Klarer å finne gode innfallsvinkler til kompliserte temaer
  • Trives med mange baller i luften og leverer kvalitet både på kort og lang sikt
  • Gleder deg over å samarbeide med kolleger og bidra i tverrfaglige prosjekter
  • Er strukturert og selvstendig

I tillegg vil du bidra til andre kommunikasjonsprosjekter. Sammen med kolleger vil du utvikle nytt innhold til både egne og betalte kanaler basert på datagenerert innsikt, og bidra til å forme hvordan Human-Etisk Forbund skal jobbe målrettet med kunde- og medlemsreiser i årene som kommer.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet inkludere:

  • Følge opp eksisterende kunde- og medlemsreiser, og videreutvikle disse
  • Utvikle nye kunde- og medlemsreiser basert på innsikt
  • Lede kommunikasjonsprosjekter fra idé til leveranse
  • A/B-teste og eksperimentere med innhold for å lære mer om våre kunder og medlemmer
  • Skrive innhold til nyhetsbrev og nettsider, både på egen hånd og i samarbeid med gode kolleger
  • Bidra inn i tverrfaglige utviklingsprosjekter og være en pådriver for brukerorientert innhold
  • Bli en superbruker i Dynamics Marketing

Ønskede kvalifikasjoner

  • Minimum bachelorgrad fra universitet eller høgskole innenfor kommunikasjon eller andre relevante studieretninger
  • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring med kommunikasjon og innhold, hvor du kan vise til innholdsprosjekter du har jobbet med og resultater fra disse
  • Erfaring med prosjekt- og prosessledelse
  • Kjennskap til Dynamics Marketing eller andre lignende verktøy
  • Erfaring med nyhetsbrev og innhold til nettsider, gjerne til store og sammensatte målgrupper

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende stilling i et hyggelig og fleksibelt arbeidsmiljø.Vi ønsker å bevare en god balanse mellom jobb og fritid. Vi har for tiden fleksitidsordning og muligheter for hjemmekontor. Du vil jobbe sentralt i Oslo med kort vei til offentlig transport. Vi har kollektive ordninger som gode forsikrings- og pensjonsordninger, støtte til trening, bedriftslegeordning, samlinger for ansatte og vår egen velferdsgruppe som arrangerer sosiale arrangementer i og utenfor jobb. 

Human-Etisk Forbund arbeider mot alle former for diskriminering, og kjemper for mangfold og inkludering i samfunnet, med utgangspunkt i enkeltmenneskets iboende rettigheter og verdighet. Vi er også opptatt av mangfold og inkludering på egen arbeidsplass og mener oppgaver løses best når medarbeidere har ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi tilrettelegger selvsagt for medarbeidere som har behov for det. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, uansett alder, kjønn, eventuell funksjonshemming, seksuell orientering eller bakgrunn, til å søke!

Human-Etisk Forbund er en livssynsorganisasjon og denne stillingen er nært knyttet til formålet vårt. Søkere må derfor kunne identifisere seg med det humanistiske livssyn og vil bli spurt om dette i et eventuelt intervju. Les mer om våre verdier og hjertesaker på www.human.no. Vi benytter elektronisk søknadsprosess. Dette betyr at kun søknader sendt via vårt elektroniske søknadssystem vil bli vurdert. Vi ber om at du henter vitnemål fra Vitnemålsportalen når du søker stillingen. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av papirer og vitnemål, og godkjenning fra NOKUT (http://www.nokut.no). Søkere vil bli bedt om å oppgi referanser.

Kontaktinformasjon:

  • Ona Nordbø-Groven, avdelingsleder Kunde- og medlemsreiser, tlf: 478 96 951
  • Anja Henie-Dragland, seniorrådgiver HR, tlf: 993 66 380

SØK HER

Powered by Labrador CMS