STILLING LEDIG:

medarbeidere samlet

Forskerfabrikken søker innholds­markedsfører med foto- og videobakgrunn

Vi arbeider for at flest barn skal få gjøre flest mulig eksperimenter. Én god opplevelse med realfag i barndommen kan vekke en livslang interesse. Det mener vi er viktig.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver:

Forskerfabrikken Norge AS er en sosial entreprenør som jobber for å spre realfagsglede og -forståelse til barn over hele landet. Siden 2002 har vi inspirert over en halv million barn til å utforske naturvitenskapens spennende verden via våre kurs, sommerskoler og pedagogiske leker. Vi tilbyr også etterutdanningskurs for pedagoger i barnehage og skole.

Etter noen år med konsolidering, har vi utviklet komponentene vi trenger for neste steg i vår strategi. Den er basert på 22 års erfaring og gir oss et solid fundament for videre vekst. Her vil innholdsmarkedsføring være en essensiell del av arbeidet med å inspirere flest mulig barn. Hvis du tror at din ekspertise og entusiasme kan være med på å gjøre en forskjell for barns nysgjerrighet og læring, vil vi gjerne høre fra deg!

I 2022 prioriterte vi å utvikle vår innholdsproduksjon. Etter en lærerik periode med prøving og feiling, kom de gode resultatene i 2023. Derfor utgjør innholdsproduksjon en sentral del av vår langsiktige strategi fremover. Visuell kommunikasjon er et viktig fokusområde for å nå ut til våre kunder med et viktig budskap, nå våre komersielle mål og for å styrke vår merkevare. Nå søker vi en som vil være med på å fortelle de gode historiene gjennom tekst, video- og foto, og som har erfaring med hva som må til for å ta oss til neste nivå.

Her vil du jobbe i team med grafisk designer, assisterende video klipper, SoMe-ansvarlig, manusforfatter/tekstforfatter, fagansvarlig vitenskap og pedagogikk, digital markedsfører (performance marketing & SEO). Sammen vil vi produsere mer og bedre innhold som engasjerer vår målgruppe. Vi arbeider langsiktig og tålmodig, og fokuserer på det vi kan kontrollere, og vet at resulatene kommer

Ansvarsområder: 

 • Utvikle, implementere og tilpasse innholdstrategi som resonnerer med vårt kjernepublikum og som gjenspeiler vår merkevare.
 • Lede prosessen for innholdsproduksjon, fra idé til manus, produksjon og publisering. 
 • Videoproduksjon, planlegging, innspilling, klipping og redigering. 
 • Casting av barn og voksne til innspilling.
 • Samarbeid med påvirkere, ambassadører og lignende.
 • Videreutvikling av vår kompetanse på innholdsproduksjon. 

Viktige ferdigheter for å lykkes i stillingen 

 • Du har god evne til prosjektledelse, koordinering og delegering. 
 • Du kan også skape et godt miljø for samarbeid og kreativitet, har kommersiell forståelse og et lærende tankesett.
 • Teknisk dyktig i videoproduksjon. 
 • En god historieforteller. 
 • Kreativ og nytenkende. 
 • Samfunnsengasjert. 
 • Selvgående og vant til å ta initiativ. 

Ønskede kvalifikasjoner 

 • Bachelor i markedsføring, video/foto, kommunikasjon eller journalistikk. 
 • Minimum 5 års erfaring med innholdsproduksjon, markedsføring eller lignende roller og kan vise til gode resultater. 
 • Har god forståelse for hvordan visuell kommunikasjon støtter opp om kommersielle mål. 
 • Gode språkkunnskaper, norsk og engelsk.

Hvorfor oss? 

Verden trenger realfag for å løse de store utfordringene menneskeheten står ovenfor. Positive assosiasjoner med realfag i ung alder er avgjørende for vedvarende interesse og valg av karriere. Derfor er vi opptatt av å skape gode opplevelser for barn når de utforsker realfag. Vi gjør det gøy å lære, og det har vi gjort i over 20 år til over 600 000 barn i Norge, Sverige, Danmark, Kenya, Pakistan og Nepal.

Hos oss er det kort vei fra idé til gjennomføring. Vi holder til i fine lokaler på Frysja i Oslo, og har et livlig og aktivt arbeidsmiljø. Lavsesong mellom jul og nyttår, ellers høysesong. 

Vi tilbyr en interessant stilling i en meningsfylt bedrift med store internasjonale ambisjoner. Du vil få unik erfaring og være med på en reise som allerede har god fart. Vi er et mindre, kreativt og inspirerende arbeidsmiljø, som lærer av hverandre og tar i et ekstra tak når det trengs.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS