STILLING LEDIG:

kolleger i møte sammen

TRY søker rådgiver forretningsstrategi

Er du klar for et spennende, nytt consulting-eventyr? TRY Råd leter etter en nytenkende forretningsutvikler til å være med å skape vårt nye consulting-miljø – der kreativitet møter businessforståelse.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver:

TRY er Norges største kommunikasjonshus med eksperter innen strategisk kommunikasjon, reklame, teknologi, performance marketing, design og innholdsproduksjon. TRY-huset bygger på en idé om å bringe kreativitet, teknologi og strategisk kompetanse sammen under ett tak. Vi er kåret til årets byrå av norske annonsører 21 år på rad.

Til sammen er vi 400 ansatte fordelt på fem datterselskaper, som har flere ulike fagområder: Reklame (TRY AS), rådgivning, PR og innhold (TRY Råd), mediebyrå, performance marketing, filmproduksjon og animasjon (TRY Opt), design, merkevareutvikling og teknologi (TRY Design) brukeropplevelser og digital tjenesteutvikling (TRY Dig).

I TRY Råd tilbyr vi et bredt spekter av kommunikasjonstjenester. Vi har over 80 erfarne rådgivere, innholdsprodusenter, kreatører og designere, som jobber med alt fra strategisk kommunikasjon, PR og innsikt til merkevarebygging, kampanjer og samfunnskommunikasjon.

Vår hjemmeside

Hva går jobben ut på?

 • Utvikle og bygge opp et miljø for management consulting

 • Utvikle metode og strategisk tilnærming sammen med våre rådgivere

 • Forretningsstrategisk rådgivning

 • Levere og selge konsulenttjenester til eksisterende og nye kunder

Som rådgiver hos oss jobber du i team hvor vi spiller hverandre gode. Du vil bli involvert i mange ulike prosjekter innen ulike deler av teknologi- og kommunikasjonsfaget.

Vi ser etter deg som

 • Har fem års erfaring med forretningsutvikling og strategiarbeid, gjerne fra management consulting

 • Vil være med å bygge opp et nytt satsingsområde

 • Har en sterk forretningsforståelse og evne til raskt å forstå kundens perspektiv og utfordringer

 • Har erfaring med salg, og synes salgsansvar og kundeutvikling er motiverende

 • Har god analytisk evne og evne til å bruke data og analyse som grunnlag for strategiutvikling.

 • Jobber strukturert, trives i et høyt tempo og er ikke redd for å brette opp ermene

 • Er en god relasjonsbygger og motiveres av å skape resultater sammen med dyktige kolleger

Du bør ha relevant utdannelse på masternivå innenfor markedsføring, innovasjon, økonomi eller ledelse, men relevant erfaring kan kompensere for dette.

Hva er consulting i TRY Råd?

Vi opplever stor etterspørsel etter strategisk rådgivning som går enda dypere i kjernen av forretningen til våre kunder. Nå ønsker vi å etablere og bygge et eget miljø for forretningsutvikling, spesialisert på vekst og med kreativitet som konkurransefortrinn. Som en del av TRY-huset jobber vi for kjente store norske og internasjonale merkevarer, samt en rekke SMB-aktører fra ulike bransjer. De forretningsstrategiske leveransene vil derfor både være til eksisterende kundebase, og sikte seg inn mot nye kunder.

Dette får du hos oss

 Vi prioriterer faglig utvikling, stor variasjon i arbeidsoppgaver og å ha det gøy på jobb – sammen med Norges fremste kommunikasjonseksperter. Hovedkontoret vårt ligger midt i hjertet av Oslo sentrum, i nye kontorlokaler i Øvre Slottsgate 8. Vi tror på en fleksibel og selvstendig arbeidshverdag, og medarbeidere som utfordrer hverandre for å oppnå de beste resultatene.

Søknader vurderes løpende.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS