STILLING LEDIG:

medarbeidere som snakker sammen og smiler

TRY søker Employer Branding-rådgiver

Vil du bli en del av et ledende rådgivningsmiljø og utvikle strategier og kreative kampanjer som sikrer rekruttering og engasjement hos sentrale arbeidsgivere i Norge?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver:

TRY er Norges største kommunikasjonshus med eksperter innen strategisk kommunikasjon, reklame, teknologi, performance marketing, design og innholdsproduksjon. TRY-huset bygger på en idé om å bringe kreativitet, teknologi og strategisk kompetanse sammen under ett tak. Vi er kåret til årets byrå av norske annonsører 21 år på rad.

Til sammen er vi 400 ansatte fordelt på fem datterselskaper, som har flere ulike fagområder: Reklame (TRY AS), rådgivning, PR og innhold (TRY Råd), mediebyrå, performance marketing, filmproduksjon og animasjon (TRY Opt), design, merkevareutvikling og teknologi (TRY Design) brukeropplevelser og digital tjenesteutvikling (TRY Dig).

I TRY Råd tilbyr vi et bredt spekter av kommunikasjonstjenester. Vi har over 80 erfarne rådgivere, innholdsprodusenter, kreatører og designere, som jobber med alt fra strategisk kommunikasjon, PR og innsikt til merkevarebygging, kampanjer og samfunnskommunikasjon.

Vår hjemmeside

TRY Råd leter etter en faglig sterk rådgiver innen employer branding.

Hva går jobben ut på?

  • Lede employer branding-prosjekter 

  • Utvikle employer branding-strategier

  • Jobbe med rekrutteringskampanjer og -konsepter

  • Utvikle relevante og konkurransekraftige medarbeiderløfter basert på innsikt

  • Videreutvikle metodeverk sammen med fagansvarlig

  • Rådgivning knyttet til alle deler av kandidatreisen

  • Jobbe med strategier for internkommunikasjon

  • Drive prosjekter som fremmer internt engasjement og bygger selskapskultur

  • Øvrig strategiarbeid

    Som rådgiver hos oss jobber du i team hvor vi spiller hverandre gode. Du vil bli involvert i mange ulike prosjekter innen ulike deler av kommunikasjonsfaget.

Vi ser etter deg som

  • Har minst fem års erfaring med å jobbe strategisk med employer branding

  • Er oppdatert på ny innsikt og beste praksis innen employer branding, rekruttering og organisasjonsarbeid

  • Gjerne har bakgrunn/utdannelse innen HR, rekruttering eller organisasjonspsykologi og god forståelse for HR-relaterte prosesser 

  • Forstår verdien av et sterk employer brand og er en tydelig ambassadør for fagområdet

  • Har kommersiell teft og god forretningsforståelse og gjerne har erfaring som rådgiver eller konsulent.

  • Trives i et arbeidsmiljø preget av et høyt tempo og mange parallelle oppgaver

    Hva er employer branding i TRY Råd?

Det er knallhard konkurranse om å tiltrekke og beholde de riktige kandidatene i dagens arbeidsmarked. Det har blitt virksomhetskritisk å bygge et sterkt employer brand. TRY Råd bruker strategi, kreativitet og teknologi til å utvikle relevante medarbeiderløfter og solide employer branding-strategier som vi raskt tar ut i handling i form av målrettede kampanjer. Vi har vunnet flere priser for vårt employer branding-arbeid. NRC Group fikk for eksempel 70 % flere jobbsøknader etter en kampanje vi utviklet sammen med dem. Som en del av TRY-huset jobber vi for kjente store norske og internasjonale merkevarer, samt en rekke SMB-aktører fra ulike bransjer. Når vi nå styrker satsingen på employer branding kan vi sammen sikre at flere arbeidsgivere får tak i de rette kandidatene.

Dette får du hos oss

Vi prioriterer faglig utvikling, stor variasjon i arbeidsoppgaver og å ha det gøy på jobb – sammen med Norges fremste kommunikasjonseksperter. Hovedkontoret vårt ligger midt i hjertet av Oslo sentrum, i nye kontorlokaler i Øvre Slottsgate 8. Vi tror på en fleksibel og selvstendig arbeidshverdag, og medarbeidere som utfordrer hverandre for å oppnå de beste resultatene.

Les mer om oss her: www.try.no

Søknader vurderes løpende.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS