STILLING LEDIG:

Protan søker Digital Channel Manager

Vi ønsker oss en erfaren Digital Channel Manager som vil få en sentral rolle i utviklingen av det digitale økosystemet og være med på en spennende fase av digitaliseringen av Protan.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Lier

Søknadsfrist: 01. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Protan er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Selskapet utvikler og produserer membraner, tak- og ventilasjonssystemer og tekniske tekstiler. Vår entreprenørvirksomhet er Nordens største takentreprenør.Protan er et internasjonalt selskap med datterselskaper i flere land, og et selskap som preges av innovasjon og utvikling. Vi skal være i forkant av behovene og etterspørselen i markedet, med fokus på miljø, bærekraft og effektive løsninger for våre kunder.I konsernet er det i overkant av 900 ansatte, og av disse er i overkant av 150 personer lokalisert på hovedkontoret i Drammen. Omsetningen i 2019 var 1,8 milliarder NOK.

I denne rollen vil du ha hovedansvar for å utvikle Protans nettsider og nettbutikkløsning til å bli robuste og kundevennlige salgskanaler i nasjonale og internasjonale markeder.

Du vil ha et overordnet strategisk og operativt ansvar for den kommersielle delen av plattformen. Du vil jobbe på tvers av konsernets mange selskaper i inn- og utland og bidra til at Protan har en helhetlig kommunikasjon og felles identitet gjennom hvordan vi framstår i våre digitale kanaler.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Hovedkontakt mot eksterne samarbeidspartnere knyttet til digitale kanaler og plattformer.
 • Du vil ha ansvar for utvikling, vedlikehold og oppdateringer av plattformer for nettsider og webshop, slik som spesifikasjoner, bestilling av ny funksjonalitet, testing, oppfølging og budsjett.
 • Innholdsarbeid, analyse og testing. Bruke innsikt, KPI’er og analyse av kundereiser aktivt som verktøy for å skape økt salg, bedre innhold og bedre brukeropplevelser.
 • Du vil ha et overordnet webredaktør-ansvar i Protan-konsernet. Du vil bidra til å utvikle publiseringskompetansen hos aktuelle medarbeidere innen marked, salg og produkt og legge til rette for effektive samarbeidsformer rundt web, webshop og PIM.
 • Ansvarlig for utvikling og feilmeldinger i netthandelsløsningen, samt bistå med å produsere og publisere kampanjer for ulike markeder i digitale kanaler.

Kvalifikasjoner:

 • I utgangspunktet ønsker vi en person med kompetanse på EpiServer-plattformen (nettsider og e-commerce) og som har erfaring med InRiver PIM, subsidiært solid og dokumentert erfaring med tilsvarende løsninger og plattformer.
 • Du har sannsynligvis erfaring fra kampanjeplanlegging og optimalisering på digitale plattformer.
 • Erfaring fra prosjektledelse og samarbeid med utviklermiljøer/byråer og andre digitale partnere vil være en fordel.
 • Du har erfaring med SEO (søkemotoroptimalisering), betalt søk og kampanjearbeid i sosiale medier.
 • Du har høyere utdanning innen et relevant fagområde som markedsføring, kommunikasjon, journalistikk, teknologi eller lignende
 • Du har sannsynligvis jobbet tett med personer med fokus på vekst i inntekter (salg, salgsledelse, ledelse), og har god kommersiell forståelse.

Personlige egenskaper:

Vi ønsker deg som er initiativrik og liker å ha mange baller i luften. Du trives med å jobbe både i team og selvstendig. Du klarer å være både kreativ og strukturert, og er god til å planlegge og prioritere.

Du liker å holde deg kontinuerlig oppdatert slik at du kan bidra til at Protan ligger i forkant i bruken av digitale virkemiddel.

Du har erfaring med å utvikle og optimalisere gode, brukervennlige og kommersielt effektive landingssider og blir motivert av lead-generering og konverteringer.

Vi tilbyr:

 • Spennende arbeidsoppgaver og et tydelig ansvarsområde.
 • Internasjonal kontaktflate.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkl. AFP-ordning.
 • Protan er en IA-bedrift.

Synes du dette ser interessant ut? Søk allerede i dag! Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS