STILLING LEDIG:

Mercell søker Digital Content Specialist

Er du en kommunikativ og nysgjerrig "doer" som brenner for digitalt innhold og kommunikasjon?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Skøyen

Søknadsfrist: 31. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mercell is a leading digital platform for public eTendering and entered the eProcurement market in 2020. The company has approximately 3,000 buyers and some 26,000 suppliers as customers.

Mercell's unique marketplace simplifies the tender and procurement process and makes it easy and secure for buyers to find relevant suppliers for their tenders and purchasing needs, and enables suppliers to find relevant business opportunities and receive and handle purchases from public and private buyers.

Mercell delivers services to public and private buyers in 13 European countries with the goal of becoming the leading software-as-a-service (SaaS)-platform for eTendering and eProcurement in Europe. Through the acquisition of Negometrix in February 2021, Mercell also became market leader in the Netherlands and established a foothold in the US market.

Verdsetter du frihet under ansvar og vil jobbe i et digitalt, drevet og vellykket markedsføringsteam? Da har du funnet riktig sted! Vi leter etter en stjerne som ønsker å påta seg rollen som Digital Content Specialist og skape verdi for våre kunder gjennom best-in-class innhold. Når vi ikke har hjemmekontor, sitter vi i lyse og moderne lokaler på Skøyen.

Hvem er du?

For å trives i rollen liker du å ha flere ting på gang samtidig. Du er systematisk, kommunikativ og nettverksbyggende. Du er kreativ og liker å utfordre og forenkle - men med en forretningsforståelse og kunden i sentrum.

Videre er du komfortabel med å ta initiativ og ansvar for dine leveranser. Du arbeider på en strukturert måte, men er ikke redd for endring. Du liker å jobbe både uavhengig og i samarbeid med andre.

Oppgaver og ansvar

Som spesialist på digitalt innhold er vårt budskap ditt ansvar. Du eier vår kommunikasjons- og PR-plan, og strategi for innholdet vi produserer. Du planlegger, prosjektstyrer og lager engasjerende innhold for våre kunder, både produktorientert og mer konseptuelt, som kundesaker, intervjuer, filmer, blogginnlegg, nyhetsbrev og artikler. Du hjelper også til å nå riktig målgruppe, på riktig trinn i kundereisen, via utsendelser, kampanjer, sosiale medier og nettet. Du er også involvert og ansvarlig for kontakt med både interne og eksterne interessenter som kan hjelpe markedsføringsteamet til å lykkes i sitt oppdrag

Markedsføringsteamets primære mål er å bidra til å skape leads og salg. Vi gjør dette ved å forbedre ytelsen og brukeropplevelsen på nettet, skape innhold med kundens behov i sentrum og forbedre leadkvaliteten og kundetilfredsheten. Vi er et proaktivt team der våre individuelle kompetanseområder danner en sterk og kreativ helhet. Teamet jobber tett sammen i prosjekter og i rollen forventes det at du både bidrar og tar ansvar. Du fokuserer på det norske markedet, men er en del av et markedsføringsteam med ansvar for det svenske markedet også.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med omtrent 3 års dokumentert erfaring med innhold og digital kommunikasjon. Du har en relevant utdannelse innen PR, media / kommunikasjon, journalistikk eller lignende.

Det er en fordel å ha erfaring spesielt rundt sosiale medier, PR eller grafisk produksjon, samt erfaring med å jobbe i CMS-verktøy. Du snakker flytende norsk muntlig og skriftlig, samt komfortabel med å uttrykke deg på engelsk.

Start: Etter avtale

Omfang: Heltid

Arbeidstid: Flex

Lokasjon: Oslo

Hva vi tilbyr?

Mercell tilbyr kontinuerlig store muligheter for utvikling i organisasjonen. Du får en god mulighet til å forme din rolle og bestemme prioriteringene dine. Vi ser på hva du leverer, ikke hvordan du jobber eller hvor mange timer du bruker på hver oppgave.

Mercell's kjerneverdier - Growth, Curiosity, Courage and Trust - tjener som grunnlag for beslutningene vi tar, hvordan vi driver vår virksomhet og hvordan vi samhandler med våre kolleger, kunder og andre. Men de tjener også som grunnlag for mulighetene som Mercell tilbyr sine ansatte for å utvikle seg og blomstre innenfor sitt fagfelt.

Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser og ytelser (pensjon og forsikring), fleksibel arbeidstid, hjemmekontor og moderne kontorlokaler.

Mercell er i en veldig spennende periode, og du vil spille en viktig rolle for å muliggjøre vår fremtidige utvikling. Hvis du er interessert i å bygge karriere i et raskt voksende og godt finansiert tech-selskap med ambisiøse planer, da kan du være personen vi leter etter!

Kontaktinformasjon:

Legg ved CV-en din, samt legg ved et kreativt arbeid du både er stolt av og som viser hvem du er - og dermed hvorfor du er den rette kandidaten.

SØK HER

Powered by Labrador CMS