STILLING LEDIG:

illustrasjonsbilde av mennesker som jobber ved en pc

Digitaliserings­direktoratet søker kommunikasjons­direktør

Vil du spille en nøkkelrolle i digitaliseringen av Norge?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 03. september

Om arbeidsgiver:

Digdir logo

Digdir er underlagt Digitaliserings- og forvaltningsdepartementet. Direktoratet har om lag 380 ansatte fordelt på våre kontor i Brønnøysund, Leikanger og Oslo. Vi har fire fagavdelinger, tre stabs- og støtteavdelinger og et tilsyn for universell utforming av ikt, som har en særskilt uavhengig rolle. Våre verdier er pålitelig, inkluderende og uredd.

Direktoratet er regjeringens fremste verktøy for en raskere og mer samordnet digitalisering av offentlig sektor. Vi skal bidra til enklere og mer tilgjengelige offentlige tjenester for innbyggerne, og økt verdiskaping for næringslivet. Vår visjon er sammen for en enklere digital hverdag.

Les mer om Digdir på våre nettsider (https://www.digdir.no/digdir/om-digitaliseringsdirektoratet/1547)

Om stillingen

Vi søker en strategisk og visjonær kommunikasjonsdirektør til Digitaliseringsdirektoratet (Digdir). Digdir jobber for økt kraft i digitaliseringen av det offentlige Norge. Det krever bedre samordning på tvers, og i dette arbeidet er kommunikasjon essensielt. Som kommunikasjonsdirektør får du ansvaret for å forme og iverksette en helhetlig kommunikasjonsstrategi som engasjerer og involverer våre interessenter, inkludert offentlige virksomheter, næringslivet og allmennheten.

Digdir fremmer digitalisering og forenkling i det offentlige for å skape en enklere hverdag for alle – og fordi vi er nødt til å effektivisere forvaltningen i årene som kommer. For å lykkes med den digitale transformasjonen kreves det bedre samarbeid og samhandling på tvers av virksomheter og sektorer. Digdir skal bidra til at dette skjer.

I rollen som kommunikasjonsdirektør skal du jobbe strategisk og dekke et bredt ansvarsområde. I tiden fremover vil det være viktig å styrke dialogen med omgivelsene og være synlig på arenaer som gjør at Digdir blir hørt, forstått og setter retning for digitaliseringsarbeidet i det offentlige.

For å lykkes som kommunikasjonsdirektør er det viktig med god forankring internt og gode relasjoner eksternt. Vi ønsker en utadvendt nettverksbygger med god samfunns- og rolleforståelse. Vi ser etter en erfaren leder med dokumenterte resultater fra strategisk kommunikasjonsarbeid og som helst har erfaring med posisjonering og omdømmebygging. Du har gjerne høyere relevant utdanning, god innsikt i offentlig sektor og kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. Personlig egenhet vil bli vektlagt.

I Digdir heier vi på sterke fagmiljøer. Du får lede en kommunikasjonsavdeling på 13 engasjerte medarbeidere med kompetanse på kommunikasjonsrådgivning og -beredskap, internkommunikasjon, multimedial innholdsproduksjon, strømming, sosiale medier og klarspråk. I tillegg har avdelingen ansvar for tilrettelegging av fysiske og digitale arrangement. Kommunikasjonsavdelingen er geografisk spredt på våre kontorer i Oslo, Brønnøysund og Leikanger.

Stillingen inngår i Digdir sin ledergruppe og rapporterer til direktør Frode Danielsen. Noe reisevirksomhet må påregnes. Stillingen krever at du kan sikkerhetsklareres og autoriseres for HEMMELIG etter bestemmelsene i sikkerhetsloven.

Vi tilbyr

  • et motiverende samfunnsoppdrag: Digdir skal være regjeringens fremste verktøy for raskere og mer samordnet digitalisering av offentlig sektor
  • dyktige kollegaer som brenner for å levere gode digitale tjenester sammen
  • lønn som avdelingsdirektør i spennet kr 1 150 000 til 1 400 000
  • en av Norges beste pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse.

Kontaktinformasjon

Nysgjerrig? Kontakt Visindi:

  • Rune Hope, partner, tlf. 450 75 000
  •  Anna Camilla Øynes, rådgiver analyse og research, tlf. 414 73 696. 

  • Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

    SØK HER

Søkerlister kan bli offentliggjort iht. offentleglova § 25. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du vil i så fall bli varslet.

Powered by Labrador CMS