STILLING LEDIG:

Konkurransetilsynet søker kommunikasjons­rådgivar med web­redaktør­ansvar

Konkurransetilsynet er på jakt etter ein knakande god webredaktør, som brenn for god brukaroppleving og som kan vidareutvikle vår digitale kommunikasjon.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 10. november

Om arbeidsgiver

Konkurransetilsynet sitt samfunnsoppdrag er å sikre konkurranse som er til fordel for forbrukere og næringsliv. Gjennom håndhevelse av konkurranseloven skal tilsynet avdekke konkurranseskadelig samarbeid og misbruk av dominerende stilling. Tilsynet vurderer også om fusjoner og oppkjøp kommer forbrukere til gode. Konkurransetilsynet deltar aktivt i internasjonalt samarbeid innen sine fagområder. Konkurransetilsynet har rundt 110 ansatte i nye og moderne lokaler i Zander Kaaes gate 7 i Bergen. For mer informasjon se www.kt.no.

Vi ser etter deg som er digital nyfiken og framtidsretta i ditt arbeid med digitale verktøy i intern og ekstern kommunikasjon, og som har målgruppefokus.

Som kommunikasjonsrådgivar med webredaktøransvar vil du få arbeide med engasjerte kollegaer i kommunikasjonsstaben, arbeide tverrfagleg med andre avdelingar og ikkje minst få arbeide med spanande og aktuelle saker med stor samfunnsinteresse. Du må òg kunne hjelpe til med andre oppgåver i kommunikasjonsavdelinga.

Vi er opptatt av mangfald

Vi i Konkurransetilsynet legg vekt på inkludering og mangfald på arbeidsplassen. Vi ynskjer medarbeidarar med ulik kompetanse, fagkombinasjonar, livserfaring og perspektiv for å bidra til ei betre oppgåveløysing. Vi oppmodar alle kvalifiserte kandidatar til å søkje – uavhengig av alder, kjønn, nedsett funksjonsevne, hol i CV-en, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi ynskjer å strekkje oss langt for å leggje til rette for medarbeidarar som har behov for det.

Arbeidsoppgåver

  • Du jobbar i skjeringspunktet mellom teknologi og brukarar. Du forstår korleis ny teknologi kan brukast til å forbetre og forenkle samhandling mot våre målgrupper eksternt og internt.
  • Du har klare tankar om korleis vi ved hjelp av digitale løysingar og gode kommunikasjonsgrep når heilt ut til våre målgrupper eksternt og til tilsette internt.
  • Ansvar for innhaldsproduksjon, vedlikehald og vidareutvikling av både ekstern og intern nettside i tilsynet.
  • Ansvar for SEO, analyse og statistikk.
  • Du vil inngå i ei intern tverrfagleg gruppe for digitalisering.

Kvalifikasjonskrav

Vi søkjer deg som har

  • Relevant utdanning på universitets- eller høgskulenivå, minimum bachelor eller tilsvarande innan kommunikasjon, digitale medium og brukarforståing. Omfattande og relevant erfaring innanfor dei aktuelle fagområda kan kompensere for manglande formell utdanning.
  • Minimum 3 års yrkeserfaring frå kommunikasjonsarbeid/digitalisering/IKT.
  • Erfaring frå arbeid med digitalisering, digital utvikling, innhaldsproduksjon og publisering på nettsider.
  • Kjennskap og erfaring med Wordpress, Microsoft Office 365, Sharepoint og Google Analytics.
  • Du har gode kommunikasjonsevner på nynorsk og bokmål, skriftleg og munnleg, og du kan ta bilete eller video ved behov.
  • Kjennskap til offentleg forvalting er ein fordel.

Personlege eigenskaper

  • Du er initiativrik.
  • Du er engasjert og trivst med høgt arbeidstempo.
  • Du har interesse for – og kunnskap om nye trendar og verktøy innan digital kommunikasjon.
  • Du kan arbeide sjølvstendig og i samarbeid med andre, er pragmatisk og imøtekommande.
  • Du er strukturert, har god gjennomføringsevne og er løysningsorientert.

Vi kan tilby deg

I Konkurransetilsynet vil du få dyktige kollegaer som er opptatt av eit godt arbeidsmiljø. Hos oss er dei tilsette den viktigaste ressursen og vi legg vekt på at alle tilsette har god utvikling- og karrieremoglegheit og trivst med sine arbeidsoppgåver og kollegaer. Konkurransetilsynet har fleksibel arbeidstid, gode løysningar for heimekontor, trening i arbeidstida og god pensjonsordning i Statens Pensjonskasse. I tillegg har tilsynet universell utforma lokale, kantineordning, eige bedriftsidrettslag, tilgang til treningsfasilitetar og gode ordningar tilknytt bedriftshelse.

Stillinga blir lønna ut frå kvalifikasjonar og i forhold til det statlege lønnsregulativ som rådgivar/seniorrådgivar (st. kode 1434/1364) i lønnsspennet kr. 528 000 – 680 000. For spesielt kvalifiserte søkjarar kan høgare lønn vurderast.

Vi gjer oppmerksam på at opplysningar om søkjaren kan gjerast offentleg sjølv om søkjaren har bedt om ikkje å bli ført opp på søkjarlista, jf. offentleglova §25. Dersom ein søkjar ynskjer å reservere seg frå offentleg søkjarliste, må dette grunngjevast.

Kontaktinformasjon:

  • Margrethe Gudbrandsen, kommunikasjonsdirektør, tlf: 480 74 747 / e-post: magu@kt.no

For meir informasjon om Konkurransetilsynet sjå vår nettside her.

SØK HER

Powered by Labrador CMS