STILLING LEDIG:

Cappelen Damm søker kommunikasjons­ansvarlig - barnebøker

Som kommunikasjonsansvarlig i Cappelen Damm vil du jobbe med noen av Norges beste barne- og ungdomsbøker. Du inngår i kommunikasjonsavdeling til Norges største forlag, og arbeider tett med forfattere, salgs- og markedsansvarlig og redaktører.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, tiltredelse så snart som mulig

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 24. april

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.Utgivelsesprogrammet karakteriseres av bredde og mangfold med mer enn 2000 nye utgivelser årlig.Undervisningslitteratur for universitet og høyskole, videregående skole, grunnskole og barnehage.Skjønnlitteratur, norsk og oversatt - fra flere litterære miljøer, Flamme Forlag: romaner, noveller, lyrikk, skuespill, antologier, krim og essays, tegneserier og grafiske romaner, serielitteratur.Barnebøker og ungdomsbøker.Biografier, reportasje, debatt, idehistorie, kokebøker, bøker om reise, natur, hobby, trening og kulturhistorie.

Forlagskonsernet Cappelen Damm omfatter foruten Norges største forlag, Cappelen Damm, Tanum bokklubber og distribusjonssentralen Sentraldistribusjon.Cappelen Damm Holding AS eies av mediekonsernet Egmont.

Du har hovedansvar for mediehåndtering og alt av pressearbeid knyttet til barnebokredaksjonens bøker, herunder innsalg til media, utsendelse av pressemeldinger og bøker, diverse service for journalister, oppfølging av forfattere, markedsaktiviteter og arrangement. I tillegg vil du ha ansvar for å bygge relasjoner og samarbeide med relevante influensere, som bloggere, vloggere, instagrammere, snapchattere, tiktokere og youtubere.

Kvalifikasjoner:

  • Stor arbeidskapasitet, kreativ, selvstendig og god formidlingsevne.
  • Bør ha høyere utdanning innen media eller kommunikasjon
  • Fordel med erfaring som journalist og/eller kommunikasjonsrådgiver/pressekontakt
  • Bør ha god kjennskap til det norske medielandskapet
  • Må være oppdatert på utvikling innenfor sosiale media og hvilke aktører som kan være relevante for ulike typer samarbeid med Cappelen Damm

Hos oss får du:

  • Rom til å være kreativ og arbeide selvstendig
  • Bli en del av en kommunikasjonsavdelingen som inkluderer et innholdsproduksjons-team med tekstforfattere og filmfotografer hos Norges største forlag
  • Jobbe med masse gøy og variert innhold, viktige barnebøker og flotte forfattere
  • Godt arbeidsmiljø og fleksible betingelser

I Cappelen Damm ønsker vi oss et større mangfold i organisasjonen, og vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke.

SØK HER

Powered by Labrador CMS