Selena Sefany (28) er ansatt som kommunikasjons- og arrangementsrådgiver i Balansekunst.

Selena får ansvaret for kommunikasjon og arrangementer i Balansekunst

Forlater Hermier Communications.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Selena Sefany (28) er ansatt som kommunikasjons- og arrangementsrådgiver i Balansekunst.

Hun kommer fra en stilling som PR- og kommunikasjonsbyrået Hermier Communications.

Det melder Balansekunst selv på sine sider.

– Da jeg var 14 år ønsket jeg skaterampe i hjembygda Nærbø og kastet meg kjapt inn i lokalpolitikken. Der lærte jeg hvor mye innflytelse vi alle faktisk kan ha. I dag er skaterampen fortsatt et godt tilbud på bygda, og nå gleder jeg meg til å bruke engasjementet videre i Balansekunst, sier Sefany.

Hun har en kombinert bachelorgrad i Strategi og PR fra Handelshøyskolen BI og Westerdals Oslo ACT og har bakgrunn fra samfunnsengasjert arbeid som sentralstyremedlem i Skeiv Verden, sentralstyremedlem i Elevorganisasjonen, nestleder av Skeiv Ungdom Rogaland og representant i kommunestyret i Hå.

På fritiden har 28-åringnen i tillegg, som arrangør og DJ, drevet flere Oslo-baserte klubbkonsepter med feministisk og flerkulturelt fokus.

– I Selena får vi en handlekraftig kollega som kobler det kommunikasjonsfaglige med verdifull erfaring fra organisasjonslivet. De siste årene har Balansekunst opplevd en markant økning i antall medlemmer og henvendelser fra feltet, og vi er glade for å stadig kunne bygge videre på den lille, men kompetente staben på kontoret, sier daglig leder i Balansekunst Siri Haugan Holden.

Powered by Labrador CMS