STILLING LEDIG:

To personer ser på en pc

Arkivverket søker senior­rådgiver kommunikasjon

Vil du styrke Norges felles hukommelse?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. juni

Om Arkivverket:

Arkivverket logo

Arkivverket er et direktorat og en bevaringsinstitusjon som sikrer nasjonens hukommelse. Før var arkiv papir – nå er det data. Selv om vi bevarer 1000 år gamle dokumenter, er digitalisering overskriften for det meste av det vi gjør. Vi jobber med endring og utforsker nye metoder for å utvikle nye selvbetjente løsninger og bidra til å sikre demokrati, rettssikkerhet og kulturarv. Vi driver et av forvaltningens største digitaliseringsprosjekter, bygger en nasjonal fellesløsning for alle bevaringsinstitusjoner, og jobber med kunstig intelligens. Arkivene i offentlig og privat virksomhet er grunnlag for åpenhet, etterrettelighet, historisk perspektiv og kontinuitet. For mer informasjon se www.arkivverket.no

Om stillingen

Liker du tanken på å jobbe med kommunikasjon som fremmer demokrati, kultur og historie i et digitalt landskap? Vi søker en dyktig samfunnsengasjert kollega til stillingen som seniorrådgiver kommunikasjon. 

Sammen med Team kommunikasjon og hele Arkivverket får du jobbe med kommunikasjon i interne og eksterne kanaler. Vi lager blant annet store og små videoer, og er opptatt av god bildebruk med god hjelp av to lærlinger i medieteknikk. Du vil i særlig grad bidra med strategisk kommunikasjonsrådgiving og historiefortelling i tekst, bilde og video.

Hvem vi ser etter 

Vi ser etter deg som har god forståelse for strategisk kommunikasjon, og kan kommunisere i forskjellige formater og på ulike flater. Du vil inngå i Strategi- og kommunikasjonsstaben, og jobbe tett med Arkivverkets ledelse.

Personlige egenskaper 

 • Godt kommunikasjonsfaglig og strategisk blikk
 • Tar initiativ og har pågangsmot
 • Løsningsorientert, men ser også utfordringene
 • Løser oppgavene effektivt og har gjennomføringskraft

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning på masternivå. Relevant erfaring kan erstatte kravet til utdanning
 • Fem år relevant arbeidserfaring
 • Erfaring og gode resultater med video/foto/streaming
 • Gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper, og gode engelskkunnskaper
 • Erfaring fra statsforvaltningen er en fordel, men ikke et kravInformasjon om hva vi søker etter 

Hva vi tilbyr

 • Du vil være med på å bevare historien for fremtiden, og tilgjengeliggjøre vår felles kulturarv – et viktig samfunnsoppdrag. 
 • Spennende og allsidige arbeidsoppgaver med kommunikasjonsutfordringer. 
 • Jobbe sammen med et dyktig team med fire seniorrådgivere og to lærlinger. Godt arbeidsmiljø. 
 • Arbeidssted i flotte omgivelser ved Sognsvann i Oslo, med muligheter for å jobbe hjemmefra.
 • Fleksibel arbeidstid samt sommertid, trening i arbeidstiden og gode ordninger for avspasering som støtter en sunnbalanse mellom arbeid og privatliv.
 • Konkurransedyktige betingelser med gode låne-, pensjons- og forsikringsordninger gjennom Statens pensjonskasse, hvor arbeidsgiver betaler det meste av pensjonspremien - her trekkes kun 2 % fra lønnen din. 

Stillingen er plassert i Strategi og kommunikasjon med lønn 700.000-800.000 kr. avhengig av erfaring og kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vi oppfordrer

I Arkivverket tror vi at vi utvikler de beste løsningene når vi får inn ulike perspektiver og erfaringer. Vårt mål er å speile hele spekteret av samfunnet vi tjener. Derfor oppmuntrer vi alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, funksjonsevne, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, eller etnisk tilhørighet. Vi jobber aktivt for å skape et arbeidsmiljø hvor alle har like muligheter, og vi forplikter oss til å tilrettelegge arbeidsforholdene for å møte dine behov.

Til informasjon 

Opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jf. offentlighetsloven § 25. Søkerne vil bli varslet om dette i forkant.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Om det er noe du lurer på er du velkommen til å kontakte:

SØK HER

Powered by Labrador CMS