STILLING LEDIG:

Agder Energi søker kommunikasjons­sjef

Vi er nå på jakt etter en leder som vil være med å løfte og videreutvikle konsernets posisjon. Vil du være med og påvirke det grønne skiftet og elektrifiseringen av Norge, er dette en stor mulighet.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Kristiansand

Søknadsfrist: 30. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Vil du være med å bidra til et mer fornybart samfunn?

Samfunnet er avhengig av strøm. Våre ansatte går på jobb hver dag for å sørge for at samfunnet får den rene energien som trengs for å fungere. Vi løser framtidens energiutfordringer i nært samarbeid med våre internasjonale partnere.

Agder Energi trenger et mangfold av mennesker, kompetanse og teknologi for å utvikle oss videre som et innovativt og fremoverlent energikonsern. Agder Energi ønsker at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisitet. Les mer på ae.no

Vi bygger ut og drifter kraftverk og strømnettet, og vi har et stort miljø som handler med og forvalter fornybar energi. Vårt teknologimiljø er viktig for å utvikle nye produkter og tjenester. Menneskene er den viktigste ressursen for å utvikle Agder Energi videre. Vil DU være med oss inn i framtiden?

Agder Energi leverer ren energi for at samfunnet skal fungere, nå og for fremtiden

I Agder Energi har vi kraft til å utgjøre en forskjell. Vi har store vannkraftressurser og en organisasjon med høy kompetanse og handlekraft.

Ledelsen og eierne våre har store ambisjoner om å bidra til å løse klimautfordringene og skape ny, grønn industri i Norge.

Om stillingen:

Kommunikasjonsavdelingen i Agder Energi leverer tjenester og rådgivning til konsernledelsen og støtter forretningsområder og selskaper i konsernet. Stillingen inngår i ledergruppen til konserndirektør for stabsområdet Mennesker og kommunikasjon.  

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

Som Kommunikasjonssjef får du ansvar for å utvikle og gjennomføre vår kommunikasjonsstrategi og våre handlingsplaner. Med på laget i kommunikasjon får du tre dedikerte og erfarne medarbeidere, som du vil ha personalansvar for. Du vil blant annet ha ansvar for at:

  • vi tar en tydelig posisjon som et innovativt og fremtidsrettet konsern 
  • vi blir lyttet til av våre viktigste interessenter  
  • vi håndterer krise- og beredskapssituasjoner på en profesjonell måte  
  • vi gjennom god internkommunikasjon motiverer kollegene våre til å utvikle konsernet

Hvem ser vi etter?

Du har utdanning innen kommunikasjon og har politisk, journalistisk eller annen relevant bakgrunn fra kommunikasjonsfaget. Lang og relevant erfaring kan oppveie for manglende formalkompetanse. Du har dokumentert ledererfaring og har også erfaring fra strategisk kommunikasjonsarbeid, omdømmebygging, samt mediehåndtering. Du har god forståelse for medias rolle og arbeidsmetoder og svært god skriftlig og muntlig formidlingsevne. God kjennskap til sosiale medier er viktig for å lykkes i stillingen.

Du er offensiv og resultatorientert, med stor arbeidskapasitet og evne til å inspirere og motivere medarbeidere. Du er flink til å organisere arbeidet i teamet, setter klare mål og planlegger aktiviteter - samtidig som du håndterer endringer og agerer raskt på aktuelle saker/behov som påvirker fagområdet og konsernet. 

Vi tilbyr

Spennende arbeidsoppgaver i et arbeidsmiljø med høy trivsel og med konkurransedyktige betingelser i et av landets ledende energikonsern innen fornybar energi. Du vil få gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid.

Kontaktinformasjon

  • Kristin A. Dale, konserndirektør, tlf: 951 59 505

SØK HER

Powered by Labrador CMS