– Vi har valgt å stoppe påmeldingen for å holde oss langt under grensen, sier daglig leder i INMA, Camilla Grund.

INMA 8 Minutes gjennomføres som planlagt

Men påmeldingen er stoppet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Torsdag arrangerer INMA «8 Minutes of Digital Marketing» som slipper til bransjestemmer som hver får åtte minutter til å snakke om den ene tingen kundene burde huske på til neste år. Scenen er åpen for nyttårsforsetter og lover norsk bedrifter gode råd for neste år.

Nyttårsforsetter av bransjestemmer presenteres på 8 Minutes i regi av INMA.

Mandag sendte arrangøren ut en e-post som formidler at arrangementet vil bli gjennomført, men at påmeldingen er stoppet for å ha god margin til myndighetenes grense for 200 personer i en kohort.

Regelen er maks 600 personer i kohorter på 200 personer for innendørs arrangementer uten faste tilviste plasser.

Vi er langt under grensen, forteller daglig leder Camilla Grund til KOM24.

De har nå stoppet påmeldingen, og Grund opplyser at arrangementet teller 174 personer inkludert alle foredragsholderne som vil være til stede.

– Vi har valgt å stoppe påmeldingen for å holde oss langt under grensen, men vi forventer at det vil være flere som ikke kommer torsdag. Flere er på hjemmekontor, og flere er ikke bosatt i Oslo, slik at vi forstår at ikke alle vil ha mulighet til å delta fysisk denne dagen.

Gjennomføres uansett

Det ligger til rette for å unngå trengsel med tre innganger og bordservering etter arrangementet i restauranten via QR-kode, samt lett tilgjengelig munnbind og håndsprit.

Ingen av foredragsholderen har så langt meldt at de ikke kommer som planlagt.

– Vi gleder oss til å gjennomføre 8 Minutes, men det er alltid utfordrende med endringer på så kort varsel fordi ting planlegges lenge i forveien. Det er et stort maskineri bak slike møter, men vi kan fortsatt love et kanonbra opplegg.

Og plan B er klar hvis det skulle komme nye restriksjoner før torsdag.

– I verste fall om vi ikke kan ha publikum, får vi ha en TV-sending. Om den streames live eller gjøres tilgjengelig på et senere tidspunkt er noe uklart ennå, men uansett skal vi gjennomføre 8 Minutes. Og jeg kan love at det blir kjempebra innhold.

Blant bransjestemmene finner vi Camilla Kim Kielland, Paal Fure og Rune Paulseth.

8 Minutes arrangeres i Epicenter og vil filmes, men ikke streames live.

Powered by Labrador CMS